![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 8990 / today visits: 8990 |
Pane Franto Starý, omlouvám se pokud je Vám více než 10 let. Bohužel Vaše argumentace ohledně obchodu a notabene elektronických cigaret mne moc nepřesvědčila o Vaši erudovanosti vyjadřovat se k těmto tématům.
S pozdravem
Ing. Vítězslav Kyšer
KPM Prosek Panthers
Já na rozdíl od jiných zde vystupuji pod svým pravým občanským jménem,je mi dost na to abych se nechal urážet od někoho kdo nemá jiný argument,než urážky a zesměšňování oponentů.
Takže abychom si to ujasnili.Zná mne dost lidí,kterých si já osobně velmi vážím a vážím si jejich přátelství a kteří v modelářském světě znamenají dost na to,aby mne vyvedl z míry nějaký anonym,jenž se stydí i za své pravé jméno.
TOMe žádám Tě a to velmi důrazně,abys zde uvedl konkrétní můj příspěvek ve kterém obhajuji komunisty.Toto je věc na kterou jsem opravdu velmi háklivý,neboť jsem si za soudruhů s jejich bezpečnostními i stranickými orgány užil svoje.Kdybys tohle řekl někomu kdo mne z té doby opravdu dobře zná,tak mám dojem že bys měl problém odejít po svých!Toto Tvé nařčení mojí osoby z něčeho takového mne opravdu uráží.
Už se stalo. Ale pokud podle fotek postaveného modelu poznáte věk, osobnost a diskuzi uzavřete nazváním ho dítětem, třeba jste nadpozemský borec.
to Karel: nesnažím se nikoho urážet jen jsem chtěl vědět s kým diskutuji a nějak mi vyšlo toto. Jen abych věděl zda má smysl pokračovat v diskuzi, abych náhodou ze sebe nědělal vola.
Chevy, urážením jednoho zákazníka ze sebe děláte vola i před ostatními potenciálními.
No nazdar, to je tedy dobré ráno...
Omlouvá se všem za tuto diskuzi, myslel jsem že debatuji s někým dospělým, ale teď jsm se díval na galerii Franty Starého a zřejmě je to žák ZŠ tak zhruba 10 let. Takže prosím ukončit tuto debatu. Děkuji
Omlouvá se všem za tuto diskuzi, myslel jsem že debatuji s někým dospělým, ale teď jsm se díval na galerii Franty Starého a zřejmě je to žák ZŠ tak zhruba 10 let. Takže prosím ukončit tuto debatu. Děkuji
TOMe, a co ty se do toho sereš! Nech laskavě oba gentlemany ať si to vyříkají mezi sebou, je to jejich spor milý vole!
Starý, co máš za problém? Tohle jsem tu už dlouho neviděl, naposled když jsi tu objahoval komunisty. Ty jsi skutečně trotl.
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|