Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
denní zobrazení: 2803 / today visits: 2803 |
Že to leze nad povrch.... to mám nějak zafixovaný se shortrunovou produkcí.
Jinak co koukám do návodu, tak je to docela hezký. Ten šev co se táhne na spodním dílu křídla od koncového oblouku do 3/4 klapek tam má být nebo ne ?
Thude, když na ty fotky koukám, tak mně teda ty vyhazováky přijdou docela chytře rozmístěný. Co Ti na nich vadí?
Níže (pro někoho možná výše) máš i návod, ve kterém je ten interier vidět, stejně tak jsou vidět příslušné díly na rámečku.
Nicméně nechme barvy barvama - mě zaujala jedna věc - ty velké vyhazováky z formy - já měl za to že tohle má být long run - takže je long run nebo short run ? Otřepy, propadliny a ne moc čistou kabinku nekomentuju, protože na tohle trpí třeba i Revell a to je mnohem větší firma než AZtko. Prostě když to srovnám s posledními novinkami - třeba Fokoušem od Edíku, nebo Štukou od ZVEZDA (která je dokonce klik klak) tak tomu něco chybí... Nicméně pokud je ten model tvarově OK, tak to vem čert, ony velký firmy na sovětský druhoválečný éra více méně kašlou. (Napadá mě akorát velký a malý "Šturm" od Tamiye v posledních letech - a klik klakový JAK-3 od Zvezdy...). Což je škoda...
Takže za mě se mi nelíbí akorát ty vyhazováky a nepěkná kabina.
Proč je vyhozený kryt rádiostanice ? Ono tam to rádio je ?
Standa Šlechta :
"Mám tedy dotaz hvězdy nabarvené či nastříkané ve výrobě versus část letadla nabarvená u letecké jednotky,co vybledne dříve?"
a) to z fabriky - už to bledlo předtím
b) to od jednotky - bůhví jakou barvou to natřeli.
Jaká je správná odpověď?
Jako je na vrtuli tý lavočky ve Kbelích, taková světle červená, vybledlá no.
Thude vy mi dáváte. Mám tedy dotaz hvězdy nabarvené či nastříkané ve výrobě versus část letadla nabarvená u letecké jednotky,co vybledne dříve? Kecy o kvalitě barev na frontě neberu vzhledem k počítané životnosti letounu na bojišti.Přikládám vzorník červených. Omlouvám se panu Malému že mu tady zasírám téma ale aspoň se podepíšu.
ODSTÍNY ČERVENÉ |
|
RAL 3000 Ohnivě červená | |
RAL 3001 Signální červená | |
RAL 3002 Karmínová | |
RAL 3003 Rubínová | |
RAL 3004 Purpurově červená | |
RAL 3005 Vínová červená | |
RAL 3007 Černočervená | |
RAL 3009 Oxidovaná červená | |
RAL 3011 Hnědočervená | |
RAL 3012 Béžově červená | |
RAL 3013 Tomatová červená | |
RAL 3014 Starorůžová | |
RAL 3015 Světlá růžová | |
RAL 3016 Korálová červená | |
RAL 3017 Růžová | |
RAL 3018 Jahodová červená | |
RAL 3020 Dopravní červená | |
RAL 3022 Lososová růžová | |
RAL 3027 Malinová červená | |
RAL 3031 Orientální červená |
To Arccos.Funguji tu stejne pod nickem jako Ty.Pokud chces znat me jmeno tak ho zde na webu najdes.A narozdil od priydisracu z AZ ja nepouzivam pokazde jiny nick.
Jirka: až na to, že výlisky jsou otřepané stejně u obou, takže je jedno, kdo jaký kit postaví. Ale rozdíl tam jeden je - ídejová verze byla o 1,- Kč dražší než sériová a měla neprůhlednou kabinu, takže skutečně ji cenu stavět nemá, pokud si člověk nesežene acetát a nebo nebude kabinky KP měnit (zatím nic takového od nich nezaznělo). Jo a u té mé ještě v rámečku nejspíš taky unikátně chyběla sedačka.
Libore, pokud se nejedná o slib či sázku, tak nechápu, proč se zabýváš hodnocením unikátního kitu, který nikdo nebude stavět - tedy ídejové Lavočky. To snad by bylo lepší to srovnat se starou KP nebo Italeri.
(pokud ho náhodou někdo kromě Libora a p. Muzikanta má, určitě ho stavět nebude - je to unikát do sbírky krabic)
Nápověda |
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC: Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|