Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý Válka
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 82175 / today visits: 82175

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
71) 15.03.2003  -  David Koktavý    Konference plastikových modelářů 2003
Nejsem si jist zda jsem tak již neučinil, ale chtěl bych každopádně popřát nové komisi hodně zdaru
P.S. "Tata" byl zřejmě na to připravenej tak to skrouhl hned na začátku.Ale byl klídek a to bylo asi dobře. Jak indiáni, jen chyběla dýmka míru, ale místo toho bylo ,
70) 15.03.2003  -  Libor Malý    Konference plastikových modelářů 2003

Davide, tak krutý to zas nebylo, "táta" přeci remcaly hned usadils3 a navíc jich nebylo moc.


 


Zde výsledek: nové předsednictvo sestává z 5ti členů - předseda JUDr.Mikač, členové kolegové Bárta,Kubát,Pelikán,Šámal.

69) 14.03.2003  -  David Koktavý    Konference plastikových modelářů 2003
Takže zítra na konféře
68) 10.03.2003  -  Libor Malý    Konference plastikových modelářů 2003
Konference se ve smyslu stanov SMČR může zůčastnit KTERÝKOLI právoplatný člen jenž má i PRÁVO VOLIT, takže to omezení jednoho práva hlasu na 10 klubových členů je V ROZPORU SE STANOVAMI!!!
67) 10.03.2003  -  Zdeněk Fabík    Konference plastikových modelářů 2003
Remcalové z Děčína a Ústí nad Labem přijedou... Doufám, že i ostatní, protože je toto poslední šance - dle mého mínění, změny k lepšímu. Samovolný rozpad sekce plastikářů už začal a zdá se nezadržitelný.
66) 10.03.2003  -  Pavel Klouček    Konference plastikových modelářů 2003
Pro ty kteří mají strach, že do Hradce pojedou zbytečně - dle nových stanov svazu se první konference ruší jako neusnášeníschopná, pokud není nadpoloviční většina registrovaných zástupců klubů. Během cca 2 hodin se ale svolá konference nová a tam stačí rpo odhlasování, aby zvedla ruku nadpoloviční většina přítomných zástupců. Tj. výsledkem letošní konference by měla být nějaká platná volba, proto radím všem remcalům, aby přijeli a nezvyšovali tak snížením počtu zúčastněných šance těch, proti kterým remcají.
65) 28.02.2003  -  tumic    Konference plastikových modelářů 2003
Zdarvíčko,pěkně se nám ta debatka rozjela.Souhlasim a myslim,že i celý náš klub s Jindrou(Jezevčíkem) a výběrem variant J.Kubáta.Přidružit tu akci k něčemu velkému,je velmi dobrý nápad,bude relativně stabilní termín a prostory.Pořadatelé by měly vždy dostat nějaký prachy od svazu na organizaci,což je určitě lepší varianta,než Tellford.Nejsem proti Kit Show,místo pěkný,prostory také a geograficky pro střední evropu super.Jen ať si někteří místní vzpomenou na nechuť jezdit někam dál,že na to nejsou peníze.Myslim,že to není jen otázka peněz a myslim,že každý bude rád vážit cestu do Kopřivnice,když tam bude kvalitní soutěž,i kdyby to měla být pro něj jediná v roce.
Znovu opakuji,že za náš klub pojedou též minimálně 2 zástupci,ti mají právo volit.Je nutno se ale předem nějak dohodnout,což se dá částečně probrat třeba na Modelmanii,která je týden před konferencí.
64) 28.02.2003  -  Lada Jares    Konference plastikových modelářů 2003
To Zdenek Fabik
Budu brat Tve pripominky na preskacku:
nejsem v teto organizaci od roku tusim ze 93 nebo 94, predtim jsem tam byl dost dlouho a byly to hlavne duvody, ktere se tu pretrasaji proc jsem odesel a jak zjistuji v posledni dobe, nejsem sam, kdo tento postup zvolil, duvodem je treba to, ze si nechci kazit konicka neustalymi srazkami s nekterymi blbci a jini voli stejny postup. Nic na tom nemeni to, ze mi to jako konicek zustalo a nikde neni napsano, ze dojde-li ke zmenam, ktere se tu pretrasaji se opet stanu clenem..

Zrovnopravnit to neni ten spravny vyraz, spravnejsi by bylo "dat sanci", tedy ad absurdum super postaveny Blanik by na tom mel byt lepe nez prumerna A 10, protoze to musi byt rovne, ciste a ve shode se vzorem...

Na tom co je a neni konflikt prace versus konicek nema smysl se bavit, nicmene trvam na tom, ze to hloupost neni, bohuzel v nasi republice to jeste chvili platit az tak nebude.[Ale zjisti si, kolik modelaru pracuje v nejaky zahranicni firme v CR a jaky maj podminky...] Nicmene kdyz je jejich prace uzivi, je to v naprostem poradku a ja jim to z celeho srdce preju, nicmene v tom pripade skutecne nechapu kde je problem aby si zaplatili Anglii....
100 procent souhlas s tim, ze kdyz se na model muzu podivat "osahat", da mi to vic nez clanek a fotky na netu. Ale je tu dost soutezi, myslim si, ze cim dal tim vic, kde jsou spickove modely a da se na ne podivat, cili opet argument cesty do Anglie sponzorovany danovymi poplatniky z meho pohledu neobstoji...Dane jsou nebo spis mely by byt na jine veci a ne na vylety kohokoliv, politiky pocinaje a modelari konce..A co se tyka casopisu, neni problem si na vetsinu casopisu na svete zajistit subskripci - samozrejme problem jsou penize, ale tak uz to v zivote chodi ze vsichni nemohou mit vsechno {za sebe dodavam bohuzel..}

A na zaver k tem mzdam. Mam jak asi vis nekolik pratel po svete, ktere maji stejne hobby. Jeden je pres pocitace, druhy univerzitni profesor a treti reditel mensi firmy - mimochodem u nej jsem ted byl na navsteve a tak mam cerstve zazitky a informace. A ver mi, ze situace je stejna vsude u normalniho smrtelnika, za ktere vsechny stejne postizene pokladam. Tomu profesorovi zbyde na konicka mesicne v prumeru 100 dolaru kanadskych, myslis si, kdyz se podivas na net, ze je to moc..? Kdyz to zlehcim, tak je to holka na hodinu zabavy...Nic moc...ze? Ten pres ty pocitace je na tom o trochu lip, ale Gates to taky neni.... A kdyz se podivas do americkych casopisu, najdes tam dost casto inzeraty typu spickovy modelar zhotovi...Konec koncu podivej se okolo sebe - Karel Padar, Milan Krnac - jako spickovi modelari skoncili jako profici...

Posilam Ti pozdrav z druhy strany Zemekoule ...
Ahoj Lada
63) 28.02.2003  -  Jiří Motejlek    Konference plastikových modelářů 2003
Myslím, že někde mám návrh bodování o němž se zmiňuje Láďa Jareš. Pokud ho najdu tak ho ještě zkonzultuju s Láďou jestli je to skutečně ono (už je to nějaký pátek) a umístím někam na web a na fóru dám vědět kde je.
62) 28.02.2003  -  Zdeněk Fabík    Konference plastikových modelářů 2003
k Láďovi Jarešovi - dovolím se Ti tykat, protože si v běžném životě tykáme, ale nedošlo mi o koho se jedná, než jsi se zmínil o Jablonci a mně se rozsvítilo a nyní vím, o koho se jedná.

Není totální nesmysl srovnávat naše platy a platy modelářů z jiných zemí (mimochodem nebyl jsem to já, kdo uváděl, že Malťani létají do Telfordu za vlastní). Doufáš, že socialismus, nebo jak se ten dosti nepovedený experiment jmenoval, skončil, ale zároveň vnímáš fakt, že žijeme v postkomunistickém absurdistánu, kde jsou nájmy stále dotované a víš, že jinde to tak není a ceny se pohybují na tržním základě – pravdou zůstává, že můžeme snít o tom, co se jim za tyto ceny dostává, ale o to vůbec nejde. O co jde:

Vezmu to oklikou. Včera jsem byl v hospodě, kde se konala klubová schůze. Michal Pelikán mi celý nadšený z kulturního zážitku na mé požádání převyprávěl obsah filmu Road to Perdition, protože na to chci dnes jít do kina. Žádné převyprávění (i když vynikající) mi zážitek z filmu nenahradí. Stejně je to s modely, žádný zprostředkovaný dojem na papíře či obrazovce PC mi nesdělí, jak ten model vypadá doopravdy. Pokud Tobě ano, zapomínáš na to, že zde - míněno v Česku - není stejný, jak chybně tvrdíš, přísun modelářské literatury jako na celém světě, Děčín - kde žiju je 60ti tisícové město a nejbližší krám s těmito věcmi se nachází v Praze a ani tam určitě nemají vše.

Problém, který vyvozuješ z toho, že není možno spojit vrcholnou kitařinu se zaměstnáním – ten prostě zde neexistuje a netuším, proč Tě takový nesmysl napadl. Znám mnoho špičkových modelářů, pro které je to „pouze“ záliba a jsou zaměstnáni jinde. Nemohu vědět jakou úroveň kvality a kvantity své práce vykonávají, ale z toho, že je jejich činnost uživí, troufnu si tvrdit, že - Tvými slovy – alespoň průměrné úrovně ve svém povolání dosahují. Takže Tvé následné vývody – promiň – to jsou hlouposti.

Mimochodem – sám uvádíš, že nejsi, členem plastikářské sekce SMČR, mne by nenapadlo navrhovat skalničkářům, jak se mají organizovat.

Na závěr: pokud chceš zrovnoprávnit super model navěšené A-10ky a super model Blaníku – to snad ani nemyslíš vážně.

Měj se fajn Zdeněk


1  2  3  4  5  6  7  8  9  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714038262.2948 forum