![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 16536 / today visits: 16536 |
To Falcon:AZ je domaci vyrobce,je tudiz vice na ocich.Navic sype jeden model za druhym.Jak dlouho visela na netu upoutavka na Saaba?Rok?Cvovek by cekal,ze kdyz neco pripravuji tak hlouho,tak to bude vypadat trochu jinak.Navic zajet si nafotit Saaba do Rakouska je otazka jednoho dne.Oni snad to ero ani nevideli!
Za dalsi nechapu,proc vyrabi nejake doplnky,kdyz zaklad je stezi pouzitelny.Nerikam nepostavitelny,ale nepouzitelny.
Martin - souhlasím se vším co jsi napsal - ale je tu jedno ale.Nezdá se mi že by se kolem některých karikatur od jiných výrobců tady tolik psalo.Je to asi tak na stejno.Myslím si že jde o osobu člověka který tyto "modely" do výroby pustí. Když ho hanba nefackuje mi to tady nevyřešíme.Mu to asi nevadí a tady to jitří vášně.Varování na kvalitu výrobků už tady bylo až nad hlavu a určitě to už tady každý zaregistroval.Jestli jde o ten typ a nebo jiný je asi jedno.Prostě uzavřeme to - Kdo chce ať si to koupí a kdo ne , tak má snad dost velký výběr i jinde......
To Falcon:Nikdo neceka,ze AZ bude sedet jako Hasegawa,ale jejich modely jsou vylozene odflaknute.Na SAABA jsem se vylozene tesil a kdyby stal i vic,tak do toho jdu,ale dat 800,-za vylozenou karikaturu proste
nedam.To uz neni o sochani.Je sice pekne,ze jsou tam resiny a clovek si muze dokoupit kovy,ale kdyz je
pulka veci spatne,tak to neco vypovida.Stary Mustang 1/72 od Revellu je taky Mustang,ale trochu divny.Stejne divny je i Saab.
Zbyněk Š. - díky za info, trochu som to predpokladal.
Problém je, že to vypadá, jakoby se kvalita u AZ časem snižovala, a ne zvyšovala, narozdíl od jiných výrobců. Viz Vengeance a Tunnan, nampamatuji se, že by u starších modelů dělali takové šílené tvarové chyby. A Moran to jasný případ, starší vydání o mnoho lepší než "upgadované".
Jirka - souhlasím ,na to forum modelářů je určeno.S tím opravdu nemám problém.Jen se mi zdá že se kolem modelů AZ model děje nějaká epidemie která nemá konce.Když skončí tak nějak do ztracena jedna kritika tak se oklikou vyrojí nová.Jak jsem i jinde uváděl,nemám v žádném případě snahu výrobce odfušovaných modelů obhajovat,ale zdá se mi že veškeré debaty jsou jen "házením hrachu na zeď".Oni vyrábí co prodají ať se nám to tady většině líbí a nebo ne. Já jsem modelář odchovaný Frogy,Revelama či Matchboxy ap.Takže já si nějakou tu sochařinu klidně dám,ale kdo má rád dokonalost,snad má svůj rozum a tyto shortruny prostě nekupuje!!! A veškeré dalekosáhlé debaty na téma AZmodel či Muzikant jsou opravdu zbytečné,a jen zahušťují atmosféru mezi modeláři.Proto si myslím že by to už konečně mělo mít nějaký rozumný konec.Ale je mi jasné že některým jedincům to stejně nedá......
To Falcon: No, myslím si, že právě na toto tohle fórum je. Informace od Soukupa může být pro spoustů lidí důležitá, aby se správně rozhodli, jestli koupit, nebo si nechat zajít chuť. Evidentně se nejedná o problém jedné konkrétní kabinky, ale všech u tohoto modelu.
To PN: je to AZ, Fly si lisuje pro své přebaly ze stejných forem (viz předchozí serie speciálních verzí Tu-134)
.. tu je to lepšie....
AZ model team - ten TU-134 Crusty kit je nejaká kooperácia ??? Ten dekál arch-snack bar, býv.OK-AFB ma potešil, mať zmenšeninu baru kde som sedával s 12-stkou je unikumm.....

Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|