To ekonom : nepřihlaš se na facebook a dej Malého odkaz na stránky - ihned ti PC resp. facebook ohlásí : je třeba se přihlásit
a hned poté IPMS Nymburk

při překopírování odkazu : To se mi líbí
* Zeď
* Informace
* Fotky
* Diskuze
* Poznámky
IPMS Nymburk + ostatní
* Pouze IPMS Nymburk
* Pouze ostatní
*
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk Jedna dvaatřicetina
Bf 110C7 1:32 /Jarda Kubát
Nové fotky: 11
Přibližně před hodinou · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (4)Skrýt reakce (4)
*
*
Toto se líbí uživatelům Harald Rotter a Vladimír Hantl.
*
o
IPMS Nymburk Přidal jsem další fotky ze stavby.
Jarda Kubát
25. prosinec 2010 v 10:50
o
IPMS Nymburk Hotovo
J.K.
Před 2 hodinami
PeTr Svetr OboRník
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
PeTr Svetr OboRník www.dobrismodel.cz
Pokud nastane nějaká změna budete o ní včas informováni....!!!!
úterý v 6:55 · Zobrazit reakce (1)Skrýt reakce (1)
*
*
Toto se líbí uživateli PeTr Svetr OboRník.
*
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk
HMS Echo (1/700) postupně dostává obrysy (MM)
20 únor v 14:06 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (3)Skrýt reakce (3)
*
*
Toto se líbí uživateli Ivo Filouš.
*
o
Zbyněk Škopán pěkné...
20 únor v 23:53
o
Ivo Filouš No, jo už se to dá poznat
pondělí v 2:42
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk
Bf-110C EDUARD 1/48 Libor Malý
14 únor v 9:52 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (17)Skrýt reakce (17)
*
*
Toto se líbí uživatelům Scott Danis, Jan Bobek, Kent Eckhart a 10 dalších.
*
o
o
Hans Thor Paráda!!!
16 leden v 22:55
o
Michal Kučirek Tak Radku co ty na to
06 únor v 8:50
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk
Nové fotky: 4
06 únor v 8:24 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (17)Skrýt reakce (17)
*
*
*
o
o
Hans Thor Paráda!!!
o
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk
Pro milovníky historických boxartů - 2. díl
Nové fotky: 8
27 leden v 0:06 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (3)Skrýt reakce (3)
*
*
Uživatelům Ivan Mitic, Bill Simpson a Keith Simpson se toto líbí.
*
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk (LM) Jsem zlehka zatížen na japonská letadla, a proto bych především milovníkům obrázků z krabiček rád představil kolekci boxartů dnes už historických kitů japonských letadel vydaných Revellem (a později jeho japonskou odnoží Takara) v rozmezí let 1962 – 1980. Pro dnešek si dáme měřítko 1:32 s pěti modely japonských st...íhaček. Víc jich totiž nebylo. Někdy příště si zase dáme Revell/Takara japončíky v měřítku 1:72.
Zobrazit více
Pro milovníky historických boxartů
Nové fotky: 8
25 leden v 23:48 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (7)Skrýt reakce (7)
*
*
Toto se líbí uživatelům Kitsaloon Nymburk, PeTr Svetr OboRník, Bill Simpson a 2 dalších.
*
o
Ivo Filouš Ty krabičky jsou nádhera/to pozotivní rytí už míň/, já japonská letadla miluju, hezké akční kresby.
22 leden v 12:16
o
IPMS Nymburk
(LM) Jo jo, tyto boxarty mi učarovaly. Zítra mi přístane poslední co mi ještě chyběl - Raiden od Takary, tak ho sem taky šoupnu a vyfotím pár dílů stejně jako u Shidena. I když je Raiden v negativu, ten Shiden rytí nahoru podle mě nemá zas... až tak hrozný a na dané měřítko je myslím OK. Stejně, ani jedno rytí není v souladu se skutečnou předlohou tak jakýpak štráfy:). Revell už tenkrát dovedl dělat "psí kusy", modely z této série jsou povrchově konstruované rozdílnými způsoby. Samozřejmě, na vybavení vnitřků byly chudší, ovšem to dnes platí u některých výrobců především shortrunových stavebnic stejně. Dost dobrý byly motory - hvězdice ze dvou půlek i s potrubím, žádný reliéf válců v půlce useklých a vylisovaných na destičce jak tomu bývá dnes.Zobrazit více
23 leden v 8:40 · 1 osobaNahrávání...
Dario Hector Gerlini
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
Dario Hector Gerlini Dear friend, CONGRATULATIONS FOR YOUR WORK take this opportunity to invite you to participate in the FIRST INTERNATIONAL COMPETITION MODEL ON LINE I was on the facebook group IPMSOL. Here you can read the contest rules, only you have to send a minimum of five photos and a maximum of ten, placed under your name, city an...d country, make, model, scale, thank you very much and I send a big hug
Zobrazit více
23 leden v 9:22 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (1)Skrýt reakce (1)
*
*
*
o
IPMS Nymburk Here you are the link
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_180475848632471
23 leden v 10:45
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk
23 leden v 9:05 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (17)Skrýt reakce (17)
*
*
*
o
o
Hans Thor Paráda!!!
o
Dario Hector Gerlini
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
Dario Hector Gerlini Drahý příteli, děkuji vám za přijetí pozvání, využil této příležitosti a pozvat k účasti na prvním mezinárodním závodním modelem ON-LINE Byl jsem na facebooku skupinu IPMSOL. Zde si můžete přečíst pravidla soutěže, pouze budete muset poslat minimálně pět fotografií a maximálně deset, pod vaše jméno, město a zemi, značka, model, měřítko, děkuji a posílám velké objetí
23 leden v 4:52 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (1)Skrýt reakce (1)
*
*
*
o
IPMS Nymburk Dario, thank for the info. Please, insert link to competition site.
BTW you can write in English.
23 leden v 8:55
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk (LM) Jsem zlehka zatížen na japonská letadla, a proto bych především milovníkům obrázků z krabiček rád představil kolekci boxartů dnes už historických kitů japonských letadel vydaných Revellem (a později jeho japonskou odnoží Takara) v rozmezí let 1962 – 1980. Pro dnešek si dáme měřítko 1:32 s pěti modely japonských st...íhaček. Víc jich totiž nebylo. Někdy příště si zase dáme Revell/Takara japončíky v měřítku 1:72.
Zobrazit více
Nové fotky: 6
22 leden v 7:24 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (7)Skrýt reakce (7)
*
*
Toto se líbí uživatelům Kitsaloon Nymburk, PeTr Svetr OboRník, Bill Simpson a 2 dalších.
*
o
Ivo Filouš Ty krabičky jsou nádhera/to pozotivní rytí už míň/, já japonská letadla miluju, hezké akční kresby.
o
IPMS Nymburk
(LM) Jo jo, tyto boxarty mi učarovaly. Zítra mi přístane poslední co mi ještě chyběl - Raiden od Takary, tak ho sem taky šoupnu a vyfotím pár dílů stejně jako u Shidena. I když je Raiden v negativu, ten Shiden rytí nahoru podle mě nemá zas... až tak hrozný a na dané měřítko je myslím OK. Stejně, ani jedno rytí není v souladu se skutečnou předlohou tak jakýpak štráfy:). Revell už tenkrát dovedl dělat "psí kusy", modely z této série jsou povrchově konstruované rozdílnými způsoby. Samozřejmě, na vybavení vnitřků byly chudší, ovšem to dnes platí u některých výrobců především shortrunových stavebnic stejně. Dost dobrý byly motory - hvězdice ze dvou půlek i s potrubím, žádný reliéf válců v půlce useklých a vylisovaných na destičce jak tomu bývá dnes.Zobrazit více
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk Zdravím kolegové :-) Tak zatím tu je spousta fotek od členů IPMS NYMBURK, co takhle přihodit nějaké vaše práce? Nestyďte se a ukažte co vám zrovná leží na stole ;-) Pokud manželka nebo přítelkyně, tak se mužete taky pochlubit :D (A)
20 leden v 8:14 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (3)Skrýt reakce (3)
*
*
Uživatelům PeTr Svetr OboRník, Vláďa Kraus a Miroslav Halinkovič se toto líbí.
*
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
Zobrazit více
Nové fotky: 6
17 leden v 9:56 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (7)Skrýt reakce (7)
*
*
*
o
o
IPMS Nymburk
IPMS Nymburk
* Označit jako spam
* Nahlásit jako zneužití
IPMS Nymburk
Nové fotky: 5
16 leden v 10:59 · To se mi líbí · Přidat komentář · Zobrazit reakce (17)Skrýt reakce (17)
*
*
*
o
o
Hans Thor Paráda!!!
o
Starší příspěvky
Facebook © 2011 · Čeština
Mobile · Najít přátele · Pro váš web · Lidé · Stránky · O stránkách · Reklamy · Vývojáři · Kariéra · Soukromí · Podmínky užívání · Nápověda
Zavřít
Na této fotce:
Reklama
Nejste přihlášení
Pro pokračování je nutné se přihlásit.