![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 31357 / today visits: 31357 |
Zdravím všechny, kteří měli zájem o modely dnes již nefunkční firmy Wingscale. Věřím, že níže uvedený text, který jsem přeložil z oficiálního vyjádření Martina Vrielinka, udělá zájemcům o dvaatřicetiny radost:
V posledních měsících jsem na diskusních fórech zaznamenal řadu otázek týkajících se budoucnosti firmy Wingscale a jejích modelů. Pro mě osobně byly tyto měsíce cestou plnou překvapení, zklamání, ale také významných událostí. Vaše podpora na diskusních fórech byla velkou podporou, za kterou vám skutečně děkuji. Nápady vám mohou ukradnout, ale sen nikoli, ten zůstává! Bohužel moje nedávná situace mi neumožňovala odpovídat na všech diskusních fórech na otázky. Doufám, že mi to odpustíte. Nyní bych vás chtěl informovat o aktuální situaci ohledně Wingscale.
Ze všeho nejdříve: název Wingscale byl zrušen a nebude už více používán. Nová značka nese název WINGXL. V minulém týdnu jsem dokončil odprodej mé továrny na výrobu plastových dílů (pozn: Martin Vrielink vlastnil stříkolisovou továrnu a i z toho důvodu se přípravě modelů pro Wingscale nevěnoval na 100 % svého času). Zároveň byla finalizována a odsouhlasena nová obchodně-výrobní strategie firmy s novými dodavateli. Počínaje datem 1. srpna 2011 se budu soustředit stoprocentně pouze na rozvoj WINGXL. Náš tým je zpět!
WINGXL bude pokračovat s těmito modely v měřítku 1/32:
North American B-25 C/D Mitchell
Douglas A-26 Invader
Douglas A-20 Havoc
Martin B-26 Marauder
Northrop P-61 Black Widow
Lockheed Hudson
Bristol Beaufighter
De Havilland Mosquito
Plánované modely nejsou seřazeny přesně v pořadí, jak budou vydávány, a kromě B-25 nezveřejňujeme zatím žádné konkrétní verze. Také obrázky na našich webových stránkách jsou jen ilustrační, zatím nezveřejníme, které verze daných typů upřednostníme, ani přesný harmonogram vydání modelů. Věřím, že každý pochopí proč...
V nadcházejících měsících vás budu informovat o postupu prací na modelech WINGXL, jakmile bude něco nového. Každý z našich modelů bude vyráběn v limitovaném množství 10 000 kusů. V závislosti na tom, kolik je možno připravit hlavních verzí (většinou dvě až tři), budou připraveny každé dva až tři roky nové verze daného modelu, také v limitovaném množství.
Naše modely se neobjeví jako přebaly u jiných výrobců. Budeme plně respektovat charakter limitovaných sérií uvedených modelů. Později také oznámíme, kteří prodejci zůstanou ve struktuře WINGXL. Abychom zamezili zbytečnému zatěžování stávajících prodejců (těch, kteří byli součástí struktury Wingscale), komunikujte prosím přímo s WINGXL.
Jaké budou ceny našich modelů, oznámíme ve vhodný čas. Samozřejmě uděláme vše, co budeme moci, abychom zachovali dříve vyhlášené ceny na modely Wingscale. Můžete si již nyní zajistit svůj budoucí model zasláním e-mailu na: on-list@wingxl.nl Obdržíte standardní automatickou odpověď, že Váš zájem o možný budoucí nákup uvedených modelů byl zaznamenán a byli jste přidáni na seznam.
Pro jinou komunikaci (dotazy, náměty, připomínky) použijte prosím e-mail: info@wingxl.nl
Jakmile budou nové informace, přeložím a hodím sem a na Modelforum. O tom, jestli budu zastupovat novou značku na našem trhu, zatím není rozhodnuto, nicméně cítím, že je jakousi mou povinností nadále o stavu věcí pokud možno co nejpřesněji informovat. Co bude dál, uvidíme, ale seznam zamýšlených kitů je určitě zajímavý. Ještě zkusím u Martina zjistit, co a jak s B-17, i když se obávám, že na to bude informační embargo...
Ještě malé vysvětlení mé pozdější reakce na nastalou situaci. Byl jsem 16 dní na dovolené a mimo internetové spojení, dnes jsem poprvé zasedl ke kompu a tohle na mě baflo... Je to i pro mě osobně samozřejmě velké zklamání.
Zdravím všechny,
bohužel, jak si mohli angličtinou vládnoucí již přečíst z Martinova vyjádření na LSP foru, čínská firma, která připravovala na základě jeho podkladů a instrukcí formy pro B-25 a B-17 našla způsob, jak jej coby patrnera obejít a spojila se s jiným, zatím nespecifikovaným subjektem. V tuto chvíli to tedy znamená, že ani jeden z těchto dvou modelů nespatří světlo světa pod hlavičkou firmy Wingscale... Ještě se snažím od Martina Vrielinka zjistit nějaké podrobnosti a poté budu informovat jak zde, tak na stránkách wingscale.cz...
P.S. Jak se asi inteligentnější jedinci dovtípili, poslední příspěvek podepsaný mým jménem v tomto vláknu napsal nějaký primitiv, kterému udělala nová situace velikou radost.
Ta "novinka" o modellbrne tam uz je asi tak pul roku pomalu...
jj, to jsem zapoměl, ale není to dementováno na těch stránkách, tak snad nematu
http://www.wingscale.cz/ link for control
Martine, možná by bylo dobré napsat, že cituješ. Jinak to bude pro neznalé poněkud matoucí...
Šéf firmy Wingscale Martin Oude Vrielink přislíbil svou účast na soutěži Modell Brno 2011, která se bude konat 18. června 2011. Zájemcům o diskusi bude k dispozici v rámci speciálně připraveného setkání (včetně tlumočníka). Již nyní můžete připojit své dotazy - co by Vás ohledně firmy Wingscale a jejích produktů zajímalo.
...bude? tak pak lze poklábosit
Taky bych byl v tom virtuálním nadšení trochu klidnější,když to ještě nikdo neviděl.Koukni na zavedené firmy,co dokážou leckdy vyprodukovat (Hawa,Italka,Airfix,...)
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|