![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 21972 / today visits: 21972 |
Dekuji za odpovedi.
Tools funguje to ano, ale musi se stim trochu treovat, to je jasne.
Ja jsi pamatuji kdyz jsem zacinal, tak jsem ho chtel vyhodit z okna, ale neco me rikalo poseckej a uvidis, no nyni si nemohu predstavit ho nepouzivat.
Hlavne netlacit a vse zlehoucka, ja sam ho pouzivam leta, ale to vse bude zalezet na nasich rukach.
Kazde tools me musi projit rukama to je natom to nejhorsi, musim ho zabrousit tak aby to odebiralo cistou linku a nenechavalo to zuby ve spare. Ale to az pozdeji v druhem videu.
Ja posilam i do Ceska tools bez problemu. Ja myslim ze postovne bude asi kolem 4USD a muze se platit paypalem nebo creditni kartou.
Jinak me uz kontaktovale lide z Cech tak se to urcite obevy u vas na pultech.
Ja doufam ze se vam to tool hodi do modelarske kolekce a pomuze vam s preryvanim linek.
Jinak se planuje dalsi video part 2 o scriberu. Tam bude uvedeno vice techniques o ryti a jak a co pouzivam a take ukazka o nabrusovani a tupeni scr-01.
Omluvam se take jinak za zmatky, ja jsem nevedel kam tu linku mam uvest a jak.
Tak zatim a preji krasny den
jV.
Normálně to prodávají u Model Boxů:
http://www.modelbox.cz/product_info.php?products_id=6635
Tuhle věcičku už mám nějaký ten pátek doma a s úspěchem používám. Sice ne na dorývání, ale na srážení hran a ztenčování a na to je tenhle scribber naprosto nepřekonatelnej. Rozhodně to je šikovná pomůcka
šikovná věcička
s63
hmm tak ten mnou zkopírovaný najednou jde, ale z původního mi to stále nefunguje, tak to nějak nechápu, přitom jsem ho stejně jen okopíroval
pokud zadám link
http://www.youtube.com/watch?v=MXy4iZ5RDm8&feature=mfu_in_order&list=UL
tak mi to vyhodí pouze dvě adresy, tuhle nymburskou a pak ještě modelfórum, tak nevím you tube ale neee e e
Nástroj velmi zajímavý. Teď jestli to je tak snadné jako na videu. Vozí to někdo do ČR?
Modeling Techniques : Scribing with SCR-01 Part 1.
Re-scribing raised and recessed panel lines - Deburring, Carving, Scraping, and Piercing techniques.
http://www.youtube.com/watch?v=MXy4iZ5RDm8&feature=mfu_in_order&list=UL
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|