![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 28665 / today visits: 28665 |
Vstupenky obvykle zahazuji, tuhle si ale necháms6.
On je problém taky v tom, že občerstvení je umístěno zrovna v rohu, který je úplně nejdál od nějakého vchodu/vjezdu...čerstvého vzduchu. Byl jsem tam celý den a fakt tam bylo celkem lepkavo.
Tomáš Chmelík: Když budeš nosit v kapse vlhčené hygienické ubrousky s heřmánkovou vůní, jako to dělá já, tak na hajzlík kvůli umytí rukou běhat nemusíš a ještě budeš hezky vonět
no chlapci já bych se zeptal thuda co on na klobásy. všude byl (2x) všechno zná, do všeho kafrá a hlavně -od všeho má klíče, hlavně ty klíče ty jsou rozhodující.
No, já mám na e-dayi funkci hlavního ubytovatele (Hauptquartiermeister). E-dayi nevelím, maximálně kibicuju (to umím dost dobře, mimochodem). 
Tím pádem jsem na klobásy krátkej. Maximálně můžu zkusit nějaké zákulisní intriky.
Hmm, vidíte, nečekal bych, že na akcích jako je telford budou taky takový vychytávky... Já si říkal, že stánek s klobásou je taková univerzální věc, která se dá použít na tancovačce, požárním cvičení, požáru, stranické schůzi, fotbalovém zápase atd., ale má tendenci akci řadit do určité kategorie... Myslím, že se dá vymyslet spousta forem "bezemisního" občerstvení...
Jen je to takový paradox - modelaření je hodně o čistotě stavby a kvalitě povrchu - něco, k čemu umaštěný pracky od klobásy úplně neštimujou
Ale pořád bych polemizoval s občerstvením jako takovým ve chvíli, kdy je v dosahu možnost alternativního cateringu. Navíc by si strávníci správně měli minimálně po jídle dojít umýt ruce (nemluvím před jídlem, že :-) a to stejně musí na záchod do patra, že... To už budu ale definitivně za kazišuka.
Jinak organizátorům poklona - sám jsem měl občas na hrbu organizování nějaké větší (nemodelářské) akce a moc dobře vím, jak je těžké se zavděčit, protože cokoliv uděláte je špatně a vždycky se najde někdo, komu vyhovuje přesně to opačné. tady je to hodně o tom, že ten, kdo velí, na to musí mít svůj názor a za tím si stát, takže mne těší, že to, pane Šulci, vidíte tak, jak jste napsal.
Pozor, nejbližší konec světa je už 21. října.
To Tomáš Chmelík- to není český kolorit. Zeptejte se těch, kdo byli v posledních 5 letech v Mons, nebo v Telfordu. Zvláště v druhém jmenovaném případu tu bylo předloni hodně výživné, protože jim tam ten olej od sekané dokonce vzplál
Co se týče klobás, nejlepší mají v Mošoni. Přijeďte okoštovat 14-15.4.2012. A grilujou je venku, takže tam nesmrděj, ale jejich vůně se příjemně promísí s vůní kvetoucích kaštanů. Inu, každá akce má nějaké "špecfíkům".
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|