![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 17411 / today visits: 17411 |
Prosím pána z Brna, ktorý má objednané modely Ju-86D-1 a He-111B "Pedro", by sa mi ozval na mail v hlavičke. Potrebujem Vašu adresu.
Podobne prosím pána, ktorý si nechal rezervovať Ju-88 R, Do-217 E-3 a B-25B/C, aby mi poslal svoju adresu.
...hlavne keď sú to pravidlá pre kočku...
ja 1/72 nerobim a kratim si len čas , ale podla toho čo ste napisal mi vychadza že ceny vlastne mate a ak sa dotyčnemu nepačia može sa pokusit ponuknut svoje ale nemusi mu to prejst ...
takze stačilo na MF napisat ceny a dopisat + dohoda alebo ak sa ceny nepacia skuste navrhnut a bolo by po problemoch len občas sa najde nejaky neprisposobivy jedinec ktory si mysli ze je nad a nemusi dodržiavat pravidla , dokonca ani ked ho na to niekolkorat upozornia a ešte sa citi byt poškodeny ale tak sme v CSR tak čo chceme že
To Robert: Ja nechápem, čo nechápate.
1. Na požiadanie pošlem zoznam bez uvedenia cien
2. Dotyčný si vyberie zo zoznamu, o čo má záujem (a čo je voľné). Pošle mi to.
3. Podľa množstva modelov mu to ocením.
4. Dotyčný sa rozhodne, či to vezme. Prípadne navrhne korerktúru ceny.
5. Ak sa zhodneme, potom modely sú rezervované. Alebo ak ich chce hneď, tak predané.
Kapišto?
A len zo zvedavosti - krátite si čas, alebo máte záujem niečo kúpiť?
píšete : "Modely ponúkam bez uvedenia ceny.." a v ďalšej vete je text Vášho emailu : ""v prilohe posielam uvedeny zoznam. Napiste mi, prosim, o co by ste mali pripadny
zaujem a ja Vam poslem ceny"... No nič v zlom ale teraz už vôbec nechápem. Čo sa mňa týka viem o čo Vám ide (a vcelku aj schvaľujem), ale keď sú raz pravidlá že cena by mala byť v inzeráte tak admin len robil čo mal
Pre všetkých - aby ste mali jasno a nefantazírovali.
Modely ponúkam bez uvedenia ceny, lebo za tie roky som zistil, že väčšina inzerátov (tým nemyslím len mojich) stroskotáva práve na uvedení pevnej ceny. Potom je v inzerátoch len samé "posun" a pod.
Každý záujemca, ktorý sa mi ozval, dostal mail nasledovného textu:
"v prilohe posielam uvedeny zoznam. Napiste mi, prosim, o co by ste mali pripadny
zaujem a ja Vam poslem ceny. Samozrejme i Vy mozete navrhnut, kolko by ste boli
ochotny za to dat."
Následne som od nich obdržal odpoveď, v ktorj uviedli modely, ktoré chcú. Väčšina ma požiadala, aby som im stanovil cenu - čo som následne učinil.
Musím povedať, že len v jednom prípade sa mi stalo, že modelár nebol spokojný s cenou. Išlo o Ju-88 R od Hasegawy. Dotyčného som upozornil, koľko model stál pôvodne. Následne mi odpísal, že si neuvedomil, koľko to stálo a požiadal ma aby som mu ho predal za moju cenu.
Všetci ostatní boli s mojou ponukou spokojní a modely, ktoré si objednali som im odložil, alebo už poslal.
S modelmi nešpekulujem (predávam len to, čo už nepostavím, alebo ma už nezaujíma).
Kto si model objedná prvý, ten ho dostane (aj keby niekto iný ponúkol viac). Preto do zoznamu dopĺňam, ktorý model je už rezervovaný, alebo predaný.
Na Aukro modely nedám - nie som zástancom tých, "kto má viac peňazí, ten vyhráva" (ale občas tam niečo kúpim a nie sú to len modely). Chcem dať šancu aj tým menej movitejším. Ostatne s mnohými som sa dohodol, že im modely podržím, kým si našetria peniaze (môžu ich mať odložené aj niekoľko mesiacov).
To je všetko. To som sa snažil vysvetliť aj moderátorom Modelfóra. Ich reakciu už poznáte.
Takže ak niekto s týmito "mojimi podmienkami" súhlasí, môže mi kľudne poslať mail. Sám sa presvdčí, či je tomu tak.
pro Martin Šanoba : je to taký problém nahodiť približné ceny a potom sa dohodnúť ? Ak áno tak na toto slúži aukro, tam berie vyššia ponuka. Pravidlá sú jasné tak sa nečudujte že Vás "odstrihli". Ak chcete predať za najvyššiu cenu potom - aukro. Alebo si dajte komerčný inzerát.
nechapem preco by mali byt moderatori MF zakomplexovany , je to ich web, maju svoje pravidla a kazdy by ich mal aj dodržiavať nie ? pri registracii sa s nimi suhlasi . Či pan Šanoba je nieco viac ? A ked to niekto nedokaže pochopit ani po niekolkych upozorneniach tak je asi mierne natvrdly...
neviem neviem kto tu je zakomplexovany ...
co mě je do toho? no nic jenom to svědčí a Vaší povaze. Hlavně , že stále se snažíte něco dávat na modelfórum že??? jako teď před chválí.... od Vás bych si nic nekoupil, protože když něco chvete tak to je ťuťu ňuťu a případný problém by byl jak??? mě to nezajímá, to není můj problém apod. stačí vaše reakce na můj první příspěvěk. jste obyčejný hulvát nic víc.
To anti thud: A čo Vás do toho?
Moja ponuka platí pre modelárov a nie zakomplexovaných moderátorov Modelfóra.
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|