Válka Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 87258 / today visits: 87258

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
612) 06.05.2015-18:14  -  Jirka Látal    Výročí

Já vím, moc třeba nechybělo a 7. května to mohla být i moje rodná vesnice. V obecních novinách teď vyšel článek o pancéřovém vlaku  na trati , co přes naši dědinu vede a to mi připomnělo vyprávění mého otce, v článku o tom není zmínka. Jako snad všude, našli se i u nás hrdinové po té, když už byl konec (a on u nás ale ještě nebyl). Dva občané rozmontovali koleje a vlak  zůstal  stát na zmíněném míste "Na Skale", odkud je vesnice jak na dlani a hrozilo rozstřílení (mám dojem, že tam  bylo i ultimátum), naštěstí ale kvůli rozbombardované trati stejně nemohl pokračovat směrem na Prostějov a nakonec odjel směrem, jak je popsáno v článku

611) 06.05.2015-17:34  -  Arnal    Výročí

El Thud - Vaše reakce měla být, že to (Igorův příspěvek) sem nepatří. Ke své škodě jste zvolil reakci přibližně stejné úrovně, ne-li slabší, (naprosto chabá argumentace). Pokud chcete v diskusi pokračovat najděte si téma o sestřelení Boeingu (existuje-li ještě) nebo si založte nové.
Pro Jirku L.   Bohužel  události z Javoříčka nebyly ještě  z daleka poslední.

610) 06.05.2015-16:33  -  -El Thud-    Výročí

Já jsem reagoval na konspirační teorii o Boeingu, páč už mě to štve...


A taky se mi nelíbí že já se všema jednám slušně, a všichni mi furt sprostě nadávaj, oslovujou mě občanským jménem a sami píšou anonymně.


Jistě. Vedoucí nacisté byli odsouzeni a často popraveni. Ale po řádném procesu, ni ? Smrt v důsledku popravy, po řádném a objektivním soudu není přece atentát. Atentát je politická vražda. O rozsudcích v Norimberku nelze přece prohlásit že šlo o justiční vraždy. Ti lidé byli vinní v plném rozsahu. U některých bylo přihlédnuto k polehčujícím okolnostem a popraveni nebyli, někteří dokonce ani nebyli odsouzeni (Schacht). Dnes jsme v jiné době. V Evropě trest smrti není. Takže dneska by nikdo popraven nebyl. Tím méně se do ní hodí atentát. Uvedl bych pár případů z historie, ale ona to je historická historie a tak se to sem ani nehodí.


A už jdu pryč, aby mi zase někdo sprostě nevynadal, já to fakt nemám zapotřebí.


 

609) 06.05.2015-15:47  -  Jirka Látal    Výročí

Pánové, vy dokážete zasrat svými duševními výplody každé téma. Dokážete pochopit, že jsou zde vlákna, která by už s ohledem na zaměření měla být oproštěna od takových sraček? Než něco napíšete, zamyslete se nad tím, jestli  raději neodpojit klávesnici a nepraštit se kladivem přes prsty. Hlavně Thud by si měl tu svou potřebu motat se do  všeho někde léčit a opravdu vynechat komentáře v tomto  a podobných tématech, která připomínají  různé události dějin, často velmi smutné a tragické a nemotat sem  svoje politické názory (spíš někde vyčtené, vytržené z kontextu  a momentálně si je přivlastněné) a ostatní, když už tady někdo napíše nějaký blábol, zkuste se ovládnout a nereagovat, pokud to bude dost za čarou, admin to jistě brzy smázne.
Zajímalo mne, co se před sedmdesáti lety událo v různých koutech republiky a místo toho tady čtu okopírovaný článek z nějakého fóra zabývajícího se konspiračními teoriem od Igora a další dvě stránky reakcí na něj, reakcí na reakce a do toho výplody chorého Thudova mozku. Bez ohledu na to, co si o dění na Ukrajině, sestřelení Boeingu a jiných věcech myslím a s kým zde souhlasím či nesouhlasím, tady to nemá co dělat

608) 06.05.2015-15:31  -  Marián    Výročí

Thud, Ty demagóg, to akože chceš tvrdiť, že keby spojenci dostali Hitlera živého, tak ho po Norimbergu nepopravia ? A keby sa Göring neokrágloval sám pred popravou, tak by mu dali milosť ? Aby z nich nespravili mučedníkov ? A Mussolini, Tiso, Quisling, Antonescu ... ? Nie, drahý Thud, vodcovia boli vždy legitímne ciele a preto museli byť tak chránení. Britský kráľ ako formálny vodca spoločenstva nebol cieľom, pretože jediná vojenská vec do ktorej mohol hovoriť bol telefón.

607) 06.05.2015-15:20  -  -El Thud-     Výročí

Tak šíření nepřátelské propagandy je nežádoucí, že.... Zakázaná a stíhaná (asi zatím) nebude, ale uvažuje se o tom že by západ měl naopak zvýšit svoji propagandu v samotném Rusku. Nesmíme zapomenout na to kdo si začal - respektive kdo si vzal Krym. Jinak nad tím proč jsou lidi rozdělení na pro ruské a pro západní (nebo pro americké) jsem už uvažoval dřív, jen bych se opakoval. A pozor - jistě platí - ať je vyslyšena i druhá strana, to je objektivita, ale něco jiného je zjevná propaganda a něco jiného objektivní informace. Nejpravděpodobnější mi příjde teorie která zazněla v nizozemském tisku. Samozřejmě že světoví vůdci ví kdo stojí za pádem Boeingu 777. Ti co jej sestřelili už za to zaplatili cenu nejvyšší. Zda se dozvíme někdy pravdu i my ostatní je otázkou... Myslím že pravděpodobnost takovéto teorie je dosti vysoká...ale s atentátem na Putina za pomoci SU-25 jděte k šípku, a souhlasem US prezidenta - to je fakt blbina... A to že o tom někdo natočil fim ? Hm... proč ne. Ale to neznamená že ten film má pravdu, ne ? Nebo má pravdu, jen kvůli tomu že říká něco jiného než se říká u nás, a proto to bude určitě pravdivé ? Aha ? Pozor na to. Některé pravdy budou odhaleny ne naší generaci, ani generacím bezprostředně po nás, ale až třeba za sto let. Anebo - nikdy. Některé záhady zůstanou záhadami, závoj času je pokryje, stále je budou lidé řešit, ale pravdy se nedopátrají. Občas příjde někdo kdo bude tvrdit že to tak bylo, a lidé ho v tom budou podporovat, ale také se najdou jiní co budou tvrdit pravý opak. Nejen kriminalistika má své neuzavřené kauzy, platí to i o politice a dějinách vůbec. A i když to tvrdí génius, nemáš li důkazů - nedojdeš ničeho.


Tím končím s diskuzí pěkný den.

606) 06.05.2015-15:09  -  Borik    Výročí

Rudys, ty musíš opravdu zasr.t svými duševními erekcemi každé téma. Nechceš jít do svého chlívku a žvatlat si tam? Děkuji.

605) 06.05.2015-14:57  -  -El Thud-     Výročí

Heydrich byl to samý co Yamamoto. Generál SS. Voják. Jasně, jeden z vysoce postavených nacistů, ale nebyl to Adolf Hitler. Vůdce, lídr - politický vůdce, symbol. Tzn. americký president, britský premiér, německý Führer, sovětský vůdce a japonský císař. A také britská královská rodina. F.D. Roosewelt, W.Churchill,král Jiří VI., A.Hitler,  J.V.Stalin, císař Hirohito. Vojáci, včetně nejvyššího štábu, potažmo různí místodržíci atd... mohou být legálními cíli. Ano, Britové chtěli zastřelit Hitlera v Alpách, ale nakonec od toho upustili... Bylo to už ke konci války a nemělo to valného smyslu, navíc nezapomeňte že ve zjitřené atmosféře se může stát z každého zabitého lídra mučedník. Zvláště když je vnímám jako polobůh. Moc hezký film na tohle téma je Císař.... aneb proč Američané nepopravili Hirohita. (A po první válce ani Viléma...) Navíc Američané sami mají z dvojího atentátu na presidenta trauma. Takže asi těžko by svolili s vraždou Putina. Jinak - ono se to - nevím proč - moc neví - ale američtí presidenti byli zabiti tři, ne jen dva. Tím třetím je president James Garfield, který byl zabit v roce 1881, šestnáct let po Abrahamu Lincolnovi....


Ona Amerika je až moc démonizovaná... Některé konspirační teorie jsou fakt divoké, už jsem slyšel i konspiraci o tom Airbusu co to s ním pilot hodil do francouzský hory... "Ach jo jo - řek dědeček".

604) 06.05.2015-14:42  -  strýc Artuš    Výročí

"Asi by fakt měla EU tuhle pro ruskou propagandu zakázat a stíhat."


thude, vidím, že jsi řiťolez nejhrubšího zrna i když se oháníš EU. Díky podpoře lidí jako ty vznikají a drží se u moci autoritativní režimy.

603) 06.05.2015-14:30  -  Lone Star    Výročí

"Asi by fakt měla EU tuhle pro ruskou propagandu zakázat a stíhat."

konečně se nám zmrd Rudys odkopal...

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714040155.0485 forum