![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 12857 / today visits: 12857 |
Za co nebo proč a komu byla určena cena, Můj táta dobře lepí. Kdo ji nakonec dostal?
Podívala jsem se na obrázky a jen podle nich tam musela být úžasná atmosféra.
Všem, kteří jste do Gripen City dorazili na naši v pořadí již šestnáctou soutěž moc a moc děkujeme. Děkujeme nejen za to, že jste přijeli a mohli jsme si společně pokecat o věcech nejen plastiku se týkajících, ale hlavně vám děkujeme za velice kvalitní a hodnotné modely, se kterými jste se mohli pochlubit.
Dřív než dnes, jsem se nedostal vhledem k nějakým starostem s tomu, abych zveřejnil zajímavé obrázky. Na našich stránkách se již můžete podívat na to nejzajímavější ze soboty 21. dubna 2012. Milan Pospíšil
Poděkování pořadatelům-výborná akce, skvělé jídlo a hezké počasí - vše na známku "výborná"!
Milan Bobok
KPM Zdice
Dopředu přihlášeno 39 modelářů se 113 modely.
Teď jdeme připravovat prostory, ať máte zítra kam položit své modely.
Milan: z vepřového že? Aspoň bude měkký jako dort, kór až se odleží. Pít sice nemohu, ale naprat se masem to přijedu, to mi doktor ještě nezakázals3
Pánové jinak stojím u plotny a už se přes tři hodiny zabývám gulášem.. Hezky pomaloučku tvořící se směs provoňuje celý byt. Jaká to slast cítit zde něco jiného něž plast. Zpívám si. Gulašok, gulašok charašo. Stavěný a stavěný sme na maso.
Teď vám ukážu jak vypadá Speciál Old Eagles v XXL hrnci a poté jako porce na talíři, Lákavé, že. Tak přijeďte v sobotu ochutntat nejen tuhle mňamku, ale řadu dalších XXL dobrot od Žlutých koulí. A nezapomeňte si s sebou vzít modely. Kolikrát pro modely člověk zapomene jíst a to jen aby to nebylo opačně.

Světlo světa už spatřila Trophy: Můj táta dobře lepí. Mám ji nafocenou a obrázek dám později.
Ahoj kluci!
Tak lístky mám stažené, dneska to "rozvrhnu" a v sobotu s klukama dorazíme!
Už se na vás těšíme - co jsem zatím poslouchal - objednali jste i dobré počasí
!
Ahoj Milan
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|