![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 16277 / today visits: 16277 |
A co takhle "obšlehout" Hannant´s ? Je velice přehledný a rychlý. Bílek a MPM jsou pro mne naopak odstrašující příklady nepřehlednosti a pomalosti....
Plastik Hobby-Nordland Models-MPM....naprostá spokojenost
No a pokud někoho obtěžuje zdlouhavé proklikávání ,na danou položku....no potěž bánbuch
Prvně si vybírám věci skladem ,tudíž mám záruku týdeního doručení...to se mi stále daří.
Pro mě ,nejhorší obchod....VÁLKA
s pozdravem Theuser Tomáš
MODEL Box je docela přehledný. BÍLEK MODELY ztrácí při vyhledávání - třídění. Vyberu firmu a mám auta letadla bojovku pohromadě.
Taky si myslím, že u této ankety jde spíš o to, jak dlouho klikáš, než zjistíš, že model stojí tolik a tolik.
Třeba u PH to je fakt klikáního, že s mi někdy vaří myš ale asi má hodně kamarádů, jak to tak vypadá
Jestli má vzniknout nový eshop, tak proč ne, to jsem zvědavý kdo to bude. Ale BoB asi něco ví
celá anketa je dementní...Myslím že důležitější než krása stránek
je to jestli je:
1. šíře surtimentu a také to jestli nabízené skutečně dostupné ( je jedno jestli slovně čísly nebo nějakým barem)
2. ceny, to myslím v dnešní době každého
3. dodací lhůty a doprava, sere mě heslo "zpětná objednávka"
4. systém platby možnost platby kartou, paypalem....
5. to jestli a jak mě informuje prodejce o stavu objednávky
Hrochu spíše bude vznikat nový e-shop (a Stavitel testuje který e-shop se nejvíce líbí, jinak si neumím vysvětlit ten bodový rozdíl mezi PH a NM, když oba fungují na stejné platformě), shop AZ je pouze vedlejší produkt.
Jestli to má zase sloužit k účelovému napadání Mr.Muzikanta, tak je to zavrženíhodné.
Těm, kteří jsou objektivní, přeju slunce v duši...a dobré pivečko!
Trochu to doplním z vlastního pohledu
Plastik Hobby ... než se proklikáte na konkrétní model, tak je to 5-7 úkonů, to na přehlednosti moc nepřidá. To je pravda, je to fakt složité
MPM ... tam je to o něco lepší, ale taky se musí trochu hledat. Tam bych oponoval, není to tak složité jako u PH
Modelimex ... stejné jako MPM. Člověk musí napřed najít firmu a pak teprve hledat dál, je je podle mě blbost, ale to má víc eshopů
Nordland Models ... podobné, než se dostaneš k modelu, tak je tam 4-5 kliknutí. Tam je trochu vidět vztah mezi NM a PH, některé věci jsou podobné. Není to špatné, ale je to zdlouhavé
PEJE Modely ... jednoduchý, stačí 1-2 kliknutí a jsem tam, ale zase chybí informace, které jsou třeba u Plastik Hobby, to je pravda. Nový eshop, nemá takový sortiment, má jen modely a nemá doplňky. Možná se zlepší, možná ne, ale díky úzkému sortimentu a přímému odkazu na firmy, je to rychlé. možná v budoucnu překvapí
Artur Model Centrum ... myslím, že to pan Kučera trochu přehnal a je to moc složité. Opravdu velké rozdělení na kategorie trochu uškodilo, ale v množství položek jaké AMC má to asi jinak nejde
Válka ... podobně jako Modelimex, jen o něco rychlejší a to díky tomu, že je po straně odkaz přímo na výrobce a nemusí se klikat na zbytečné kategorie. Velký eshop, spousta firem, správné rozdělení na firmy v záložce a pak teprve na měřítka atd.
Eduard ... strašně moc informací, které odvádějí pozornost od produkce, stačilo by to přesunout do zvláštní kategorie, ale to by zase lidi netrklo do ksichtu. To je obchod jedný firmy, ten by v anketě ani neměl být. Vše má své místo a je to super, ale má oproti ostatním v anketě výhodu, že je to eshop výrobce a né prodejce.
AZ Model a Bílek nebudu komentovat, to nestojí za komentář. Tady souhlasím, AZ je strašnej a Bílka nehodnotím, nestojí mi za to.
Tak jsem se kouknul, jak to tam vypadá a abych se přiznal, podle mě zase vítězí kamarád od kamaráda.
Plastik Hobby ... než se proklikáte na konkrétní model, tak je to 5-7 úkonů, to na přehlednosti moc nepřidá.
MPM ... tam je to o něco lepší, ale taky se musí trochu hledat
Modelimex ... stejné jako MPM
Nordland Models ... podobné, než se dostaneš k modelu, tak je tam 4-5 kliknutí
PEJEModely ... jednoduchý, stačí 1-2 kliknutí a jsem tam, ale zase chybí informace, které jsou třeba u Plastik Hobby, to je pravda
Artur Model Centrum ... myslím, že to pan Kučera trochu přehnal a je to moc složité
Válka ... podobně jako Modelimex, jen o něco rychlejší a to díky tomu, že je po straně odkaz přímo na výrobce a nemusí se klikat na zbytečné kategorie
Eduard ... strašně moc informací, které odvádějí pozornost od produkce, stačilo by to přesunout do zvláštní kategorie, ale to by zase lidi netrklo do ksichtu
AZ Model a Bílek nebudu komentovat, to nestojí za komentář
A teď jsem se stal tím nejhorším na světě, protože jsem si dovolil zkritizovat kamaráda od kamaráda. A až to řekne kamarád kamarádovi, tak dostanu v Nymburku na hubu 
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|