![]() |
![]() |
| Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
| Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
| denní zobrazení: 16380 / today visits: 16380 |
Moje zkusenost je takova, ze pokud jsem mel od QB nebo Aires neco "smrksle" nebo "zmrskle" tak jsem napsal do Airesu (p.Lajer) a obratem mi poslali novy dil (obvykle lepsi)
BoB - asi myslí nejnovější produkci.Smrsklý/vyschlý silikon,tudíž díly menší.
Thude trochu kecas...mam napr. limitku od Acasemy s dekaly cartograph....tomu revel moc nekonkuruje....a pokud chces srovnavat Academy napr. BigEdem, musis ji porovnat s Rev ellem s BigEdem.
BTW: uz jsi to ryti tmelil?...zkousel jsi to vubec nekdy? s jakym vysledkem? Oprava hlubokeho a sirokeho ryti neni zrovna prochazka ruzovou zahradou....
BoB, které motory se do cowlingů nevlezou? Obě sady od QB jdou do sebe bez problému.
No a co ? Já mám doma taky Academy a koupil jsem si Revell. Rytí je kontroverzní maximálně na čumáku.. Asi takhle. Buď přetmelíte čumák u Revella, nebo nacpete 1500Kč do Academy v doplňcích aby to vypadalo podobně :). Nemluvě o hezčích dekálech, vyhozených klapkách, kompletním interieru, podvozkových šachtách nebo i detailnějších kulometech a korektním prosklení u Revelláckého modelu. (I když Hawa prý má minimálně panely nad kabinou navigátora lepší).
Nekupovat cowlingy od QBT, v dnešní době prodáváné sady jsou již podměrečné a motory se do nich nevlezou.
Nevím, jestli ještě jsou k dostání, ale CMK (?) dělalo na B-17 mraky sad, včetně kabiny, interiéru trupu, pumovnice atd. Mám F-ko už dlouho rozdělaný
, ale Academy se staví dobře a doplňky po běžných úpravách i pasují...
A samozřejmě hromada Edů, od klapek přes jánevímco až do kabiny.
Paragon Designs dělá na B-17 rezinové klapky.
Stavěl jsem Memphis Belle od Academy a mohu jen doporučit i s doplňky jak radí Egon. Motory rozhodně doporučuji od QB, ve stavebnici jsou hlavně jejich kryty nejslabším článkem. Průhledné části jsou na vysoké úrovni a není nutné je měnit.
Pavle staví se pěkně, z doplňků mají určitě smysl motory a hlavně od QB, rozsáhlý lepty dělá Eda, převážně na pozdější verzi, ale použít se dají. Kabiny dělá tuším Falcon, ale jestli je vyměnit musíš zvážit sám. Revell nedoporučuju, nevím jak moc je ta G úspěšná, ale podle mě to nepovedený rytí stavebnici naprosto deklasuje, stará Academy je v tomhle o level výš. Viděl jsem několik postavených géček a nemlžu říct, že by se mi to líbilo.
Nápověda |
|
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
|
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
|
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:
Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
|
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|