Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
denní zobrazení: 12928 / today visits: 12928 |
S Muromcema je problém, že co kus, to unikát.
Aha tak ve dvaatřicetině by Zeppelin - Staaken měl 131cm. To jde.
Ovšem vzducholoď LZ 70 by měla přes 6m. Ovšem 1/72 snesitelných 151cm. To není zas tak moc. (Třeba Gato class má též 131cm) a vzducholoď je podobně kompaktní... Třeba ji někdo fakt udělá...
PS: Myslíte že křídla u O/400 budou fakt skládací ? Aby šly složit a rozložit dle potřeby ? (Asi to chce kovové čepy)... Nebo se to přilepí na fest ?
Už se ví za kolik bude Handley - Page ? Kdyby se teď nèkde kousli (v ICM/Rodenu/Zvezdě) a udělali Ilju Muromce - to by bylo něco... Přece jen 0/400 je konec války, Muromec vypadá víc jako létající tramvaj a má odkryté motory... Ale jo mám radost - velkou :) a třeba ten Ilja jednou taky bude...
Nebo Zeppelin-Staaken; to je už ku..y velká tramvaj... No... jsem realista... Staaken určitě ne, možná HpH ale to je jiný cenový i materiálový level...
Cituji výtažek z neoficiálně nevážné historie plastikového modelářství:
Modely letadel byly zatím zařazovány do kategorie Sci-fi, protože jak Lilienthall tak bratři Wrightové požadovali astronomické licenční poplatky. Vzducholodě se už neujaly vůbec, protože zatím nikdo nevynalezl menší měřítko než 1:32, které přišlo na svět díky tomu, že se lidstvo naučilo násobit dvěma a mohlo tak modifikovat původní 1:16. Graf Zeppelin byl ovšem v měřítku 1:32 příliš drahý, nehledě na to, že limitovanou edici modelu jeho hangáru skoupili méně majetní občané jako cenově přijatelné přístřešky.
Vždyt říkám že si nemyslím že se vzducholodi ve dvaatřicetině kdy dočkám :) Vtip...
Dnes byl poprvé představený, dám sem v týdnu fotoreportáž novinek nejenom od WnW.
Zeppelin LZ-70? Proboha Thude, než plácneš tu svojí kravinu, nejprve napočítej min. do 20-ti, pak vezmi kalkulačku, jednoduchým úkonem nazvaným dělení si vypočítej rozměry případného modelu, pak opět napočítej min. do 20-ti, následně popros nějakého kolegu,ať ti na něčem, co si dokážeš představit, přiblíží ,jaké ti vyšli rozměry modelu. Teprve potom, pokud budeš mít stále nutkání něco napsat, tak to napiš...
Hurááá, sláva, vyvěšte vlajkoslávu - WnW v Telfordu představil:
Handley - Page HP-0/400
Můj ubohý bankovní účet....
Teď mi ke štěstí schází už jen ten Zeppelin LZ-70, ale nemyslím že se ho kdy dočkám, takoví cvoci u WnW nejsou.
Ehrenberger : cca před třemi lety jsem objednal nějaké věci od Gaspatch a Ushi k osobnímu převzetí na soutěži, no a ani na dva pokusy to nedovezli tak jsem šel jinam ...
Romane, jenom rychleji dotaz, já jsem Velblouda předobjednat u nordlandmodels, bude to můj první nákup, čeho se mám obávat, resp. v čem je u nich problém? Díky za info.
Nápověda |
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC: Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|