Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý Válka
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 32311 / today visits: 32311

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
25) 29.09.2013-21:13  -  Karel    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)

No a to je právě bohužel přesně ono... Strategie AZ model (neříkám, že není legitimní) je zalovit ve vodách, kde není moc konkurence a dodat tam nějakou takovou polovičatou kvalitu se slovy - nikdo jinej to neudělá, tak si můžete tak leda trhnout nohou...


Jak jsem psal, Turbolet je určitě chvályhodný počin a udělat lepší čumák bylo o pár hodiných investované práce navíc. Je to trochu o přístupu ke svému produktu, k zákazníkovi... Já osobně bych se styděl za něco takového chtít peníze a jít s takovouto kůží na trh. Tato sebereflexe ale panu Muzikantovi chybí (což není nějaký nenávistný útok, prostě to tak je a basta), což se projevuje tím, že občas nabízí to, co nabízí. Někdy je to lepší, někdy horší (Tunnan, Vengeance...).


Argument o drátu do oka je často používaná omluva podobných nepodarků. Stavím shortruny, rozumím tomu, proč technologie nedovoluje to nebo ono a neštítím se práce navíc, pokud dostanu hezký model předlohy. Ale nasere mě, když výrobce něco udělá blbě ne proto, že to nejde, je to složité, drahé nebo buhvícoještě, ale protože na to prostě sral a naryl linky křivě, na jedné půlce křídla se vysral na nýtování a nebo vyrobí master, který je evidentně odfláknutý, protože do toho už nechtěl investovat o hodinu víc času nebo spěchal za mámou k televizi... To je prostě o attitude... Mě nezbývá nic jiného, než takové věci nekupovat, což bohužel dělám a vzhledem k promarněným šancím u pěkných předloh (zrovna ty co jsem zmiňoval) mě to mrzí...


Podobné obhajoby jsou pro mě pouhé kecy...

24) 29.09.2013-21:12  -  M. Tebich    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)

Thude bohužel zase tvrdíš nepravdu. Aneb promeškal jsi výbornou příležitost mlčet. Resinový L-410FG 1/72 od MiKu jsem zrovna v minulém týdnu prodal. Ten čumák takto zprasený není bonus, ale malus. Ale nikdo nás  nenutí do tam dávat. Vyříznout v původním plastu prostor pro světlomety snad zvládne každá kromě jednoho z nás.  Údajnou odlišností čumáku na modelu od reality jsem se chvíli zabýval,porovnával fotky, výkresy, ale já tam prostě žádný katastrofický rozdíl nevidím. Možná jsem slepý, ale rád bych to fakt viděl nějak dokladováno, v čem má být ten hrozný rozdíl. Snad aspoň ty skla budou stát za koupi, protože původní skla Gavie jsou propadlé a bublinkaté a vacu stojí taky za pendrek.

23) 29.09.2013-21:06  -  a.t.    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)

jak žes to napsal pepku? já platím já můžu remcat!!!! jinak zase plácáš páté přes deváté. hlavně ty neustále něco chceš u Edy i když je to na trhu od někoho jiného. ......takže klíííídek josefe....

22) 29.09.2013-21:06  -  PN    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)
Nerobil náhodou Miku model verziu so skleníkom..........
21) 29.09.2013-21:01  -  105th. Monster    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)

Ale tady se brečelo že chcete turbolet, teď ho máte i s bonusovým čumákem a zase frfláte. Já sem zvědav kolik jich p. Muzikant prodá. Osobně taky jeden, nebo i dva chci páč tam jsou super dekálový verze, jak vojenský tak civilní, kabina je z plastu... Jak vypadá ten čumák in natura nevím, nicméně jestli je původní blbě tak lepší než drátem do oka, ni ? Hlavní je že je trubejš zase na trhu a nemusíte už dyndy dyndy u pana Šulce. Já bych se tentokrát řídil heslou jsou jsou nebudou... LET není zrovna model o který by se výrobci rvali, což je škoda bo éro je to pěkné tak vďaka aspoň za tohle. PS a jestli se nepletu má být i prosklenej čumák a ten nikdo nikdy nedělal...

20) 29.09.2013-21:00  -  Karel    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)

...chvályhodný... sakra

19) 29.09.2013-20:59  -  Karel    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)

Chlapi, to to nevidíte?


Já se na model díval na E-day a ten odlitek je - sorry - prasárna, zvláště pokud je prezentován jako "vylepšení" modelu. Bohužel typický AZ model - dobrý nápad, chválihodný počin, ale jeho součástí musí být nějaký nedodělek, něco odfláknutého, nějaký kiks...


Mě na tom praštily do očí dvě věci - nestejné rytí na bocích (což může být předlohou, takže to neposoudím), navíc rytí je hrubší než zbytek stavebnice, ale budiž a pak zcela zprasená šachta. To se nedá okecat jinak než bezmezným uctíváním a blahořečením výrobce... Měřeno kvalitou - a master snad proboha v této partii není složitý - je to odfláknuté, fakt... Vidět to nebude, že, šachta je přeci dole, že...


Osobně jsem váhal, jestli dít šílený peníze za čtvrtku HpH a nebo ušetřit a pořídit toto. Ale radši našetřím na tu čtvrtku, rád peněženkou podpořím tu druhou partu. AZ si nakonec svoje kupce najde, po modelu byla sháňka a je to jak říkám škoda, ale poněkud typický přístup k modelu - uspěchanost. Ale ono se to prodá a pan Muzikant všechny kritiky tímpádem utře...


No, každý máme možnost volby...

18) 29.09.2013-20:56  -  105th. Monster    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)

To je hovadina. Já akorát remcám když výrobce něco slíbí a pak to nedodrží. Já platím, já můžu remcat. A jestli někdo zmíní slovo Spitfire od Eduardu tak nechť ho Diův blesk do zadku trefí... Páč co sem počítal brzo jich už bude sedm. Takže asi tak.

17) 29.09.2013-20:55  -  Vavroch    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)
Jestli to taky nebude tím, že už si (alespoň občas) nenecháme kálet na hlavu. Viz povyk kolem Typhoonu od Brengunu.
16) 29.09.2013-20:45  -  Sinuhet    LET- 410 UVP Turbolet, 1/72 AZmodel (ADM 7232)


To je klasicky Československý sydróm, verný nespokojný zákazník. Toto nikomu zo zahraničia nevysvetlíš.


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1711688584.2287 forum