Válka Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Special Hobby velký   Plastic Planet velký



denní zobrazení: 82136 / today visits: 82136

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
8) 06.12.2013-18:20  -  Ehre.    The Weathering Magazine - Kursk a vegetace
Mam dotaz - ta Ju-87G je ve čtvrtce a nebo to je dvaatřicetina ? Díky předem za info.
7) 04.12.2013-13:42  -  Petr    The Weathering Magazine - Kursk a vegetace
Právě dorazil do Brna a moc se mi líbí
6) 05.11.2013-00:27  -  RichardP    The Weathering Magazine - Kursk a vegetace

Nevíte, dá se někde ještě sehnat to první číslo s bahnem?

5) 16.10.2013-08:51  -  vlastabart    The Weathering Magazine - Kursk a vegetace

...chlapi vy z toho naděláte, no tak se rozešli, šli si po krku a o penězích, koneckonců jen o tom to je, o tom je tahle doba. Koukněte se na náš český dvoreček, těch příkladů je plno, mě okradl "pan Airmolds" a ještě mě chtěl žalovat, a nejen mě, přestože je tohle vše veřejným tajemstvím, dál vesele prodává po soutěžích a pořadatelům je to jedno - hlavně že tam mají prodejce... No comment

4) 16.10.2013-08:36  -  Jezevčík    The Weathering Magazine - Kursk a vegetace

Nadále vydáván bude, jen se kvůli tomu aktuální číslo zpozdí.

3) 15.10.2013-22:57  -  p3cy    The Weathering Magazine - Kursk a vegetace

REAKCE NA FIREMNÍ SDĚLENÍ AK INTERACTIVE SL







Pan Mig Jimenez, pan Carlos Cuesta, slečna Elizabeth Wiese, pan Iain Hamilton a pan Rick Lawer chtějí  informovat všechny své přátele a spolupracovníky, kteří byli s námi všechny ty tři roky "AK Interactive" následující:



- Mr. Mig Jimenez byl tvůrce "AK Interactive" spolu s panem Fernandem Vallejo před 3 lety. Od prvního okamžiku, kdy pan Mig Jimenez a pan Fernando Vallejo se dohodly, že společnost "AK Interactive" patřil k oběma z nich. Pan Mig Jimenez dal svou důvěru  jeho příteli, panu Fernando Vallejo, protože pan Mig Jimenez nikdy nepřišel které mají být zahrnuty do právních dokumentů a záznamů společnosti.



-Pan. Mig Jimenez byl tvůrcem celého obrázku, loga, výrobky a jejich uvádění na trh uvedené společnosti, ale až poslední den 09.10.2013, kdy pan Mig Jimenez se vrátil z cesty doMexikok propagaci ochranné známky, byly Mr. Mig Jimenez a pan Carlos Cuesta vystřelil bez předchozího upozornění. Proto pan Rick Lawler a pan Iain Hamilton opustil společnost dobrovolně v té chvíli v solidaritě s panem Mig Jimenez a pan Carlos Cuesta.



- Všechny kontroly kvality,, vývoj myšlenek, knih, DVD a mnoho dalších byly vytvořeny panem Mig Jimenez, jak je uvedeno ve většině produktů, jako jsou knihy "FAQ" 2, přičemž rozdělení do jeho partner pan Fernando Vallejo. Vztah mezi panem Mig Jimenez a pan Fernando Vallejo skončila kvůli rozbití verbální smlouvy, že oba měli od začátku, což má za následek propuštění pana Mig Jimenez v obličeji celkové nevyvážený stav.



- Jen týden před propuštěním pana Mig Jimenez, on, spolu s panem Fernandem Vallejo napsal smlouvu, ve které se dočteme, že časopis "Stárnutí Magazine" bylo duševním vlastnictvím pana Mig Jimenez a že řekl, časopis by se stal Pan MIG Jiménez v plném rozsahu majetku v případě jeho propuštění. K dnešnímu dni pan Fernando Vallejo nebyl odevzdat všechny soubory, logo, webové domény nebo servery týkající se tohoto časopisu panu Mig Jimenez, porušování řekl smlouvu. Proto, pane Mig Jimenez současné době nemá žádnou kontrolu ani odpovědnost nad časopisu ani přes účastníků nebo inzerenty, kteří v žádném případě zaplacených jejich poplatků "AK Interactive" není panu Mig Jimenez.



- Existuje mnoho dalších otázek legality, že pan Mig Jimenez a pan Fernando Vallejo musíme vyřešit. Současně pan Mig Jimenez je zdarma vytvořit nebo dělat, co považuje za vhodné pokračovat ve své profesní kariéře modelky mimo AK Interactive, vytvoření nové knihy, obrazy, doplňky nebo jiné představy pod značkou si přeje, vždy v souladu s Stávající smlouva, kterou může dát k dispozici zaměstnancům, dodavatelům nebo dle přání zákazníka.



Konečně, je to naše povinnost oznámit, že účet Facebook "AK INTERACTIVE FACEBOOK" byl vytvořen výhradně slečna Elizabeth Wiese, kteří na něm pracovali tři roky obětavě s jediným cílem pomoci pana Fernando Vallejo a pana Mig Jimenez. Jak všichni víme, slečno Elizabeth Wiese použili "AK Interactive" účet ( eli@ak-interactive.com ) autorizovaného pan Fernando Vallejo pro všechny propagační činnosti, pomoc nesčetněkrát v prodeji pečovatelské práce, stojany, stejně jako pomoc při podpora a služby zákazníkům. Jak jste si všichni mohli vidět na mnoha fotografiích "AK Interactive" alba na Facebooku a tisíce soukromých zpráv vyměnila s mnoha modelářů.



- "AK Interactive", protože 09.10.2013 se neoprávněně užívaných, co slečna Elisabeth Wiese vytvořen z vlastní vůle a bez jakékoliv finanční odměny, kterou odmítl, a to pouze zájem pomáhat této společnosti, růst.



Každý z nás odhalit, že "AK Interactive" pod vedením pana Fernando Vallejo, jednal nevhodným způsobem lámou všechny slovní dohody, kterou s panem Mig Jimenez ve chvíli, kdy společnost "AK Interactive" byly sloučeny v mezinárodním měřítku. To vedlo k rozbití v důvěře, které jsou nezbytné pro pokračování stávající spolupráce k dnešnímu dni.



Je to jen na vás posoudit, co "AK Interactive" udělal s panem Mig Jimenez. Děkuji vám všem za vaše přátelství v průběhu let a žádáme vás, ani měřit až úspěch lidí pro to, jak vysoko se dostanou na dosah, ale podle toho, jak vysoko se odrazit, když narazí na dno.




2) 15.10.2013-22:37  -  p3cy    The Weathering Magazine - Kursk a vegetace

bohužel je to smazáno ,ale ještě včera tam bylo:


Od 09.10.2013 AK -interactive S.L. ukončil spolupráci, která měla s modelovacím Miguel Jimenez, lépe známý jako MIG Jimenez .
Tímto způsobem AK -interactive , ke dni 10.října , také ukončil spolupráci s Carlosem Cuesta.

Důvody se obejít bez služeb pana Jimenez a pan Cuesta jsou přísně profesionálové , vzhledem k určité chování zavazuje , že způsobila nenahraditelné ztráty základní důvěry potřebné k udržení na spolupráci s zachováno až do teď , které bylo tak výhodné pro obě strany a pro všechny světě modelingu .
Tak jak již bylo řečeno , od této chvíle ani Miguel Jimenez MIG , ani Carlos Cuesta nějaké vztahy s AK -interactive SL , a také nemají povolení od AK -interactive SL použít některý z ochranných známek vlastní společnost , tak i pro použití zkratkou AK v žádném případě, s jedinou výjimkou ve vztahu k povětrnostním časopisu a jeho přidružené webové stránky.
Tímto způsobem , aby také jasné, že Elisabeth Wiesse , přítelkyně pana Jimenez, nikdy neměl , nebo má jakékoliv souvislosti s AK -interactive SL , a že její vystoupení v modelech ukazuje pana Jimenez, a její zásahy do Facebook stránek a jiná média byly provedenypouze osobní skutečnost , vzhledem k romantický vztah mezi nimi , a s přímým návrhem pana Jimenez , a nikoli z AK -interactive SL .
AK ? INTERAKTIVNÍ S.L. informuje, že s dohodami již podepsaných s panem Jimenez, jakékoliv práv týkajících se časopisu vlastnost AK -interactive SL Wheathering časopis a jeho související webové stránky budou převedeny panu Jimenez .
Tak jak již bylo řečeno , a od tohoto dne by měla být každá věc ve vztahu k " zvětrávání " časopisu nutno zacházet s Miguelem MIG Jimenez .

Takže jakékoliv ujednání od tohoto dne s AK -interactive SL MUSÍ BÝT provedeno přímo u FERNANDO Vallejo Calleja prostřednictvím webové stránky spolenosti nebo její Facebook stránce .
Znovu zdůrazňujeme , že od tohoto data , bez ohledu na to vzhledem k AK -interactive SLMusí být provedena thorugh Miguel Jimenez MIG , ani CARLOS Cuesta, ani ELISABETH WIESSE teď, že nemáte žádný vztah ke společnosti .

AK INTERACTIVE - SL a její prezident, zakladatel a majitel pan FERNANDO VALLEJO CALLEJA , budou pokračovat ve své činnosti , jako vždy , i bez pana spolupráce Jimenezs , vyšetřování , inovovat a vyvíjet produkty a publikace pro všechny modelování poboček , spojují své síly s nejlepšími modeláře na světě, a samozřejmě udržování kontaktu se všemi milovníky modelování prostřednictvím našich webových stránkách , e-maily , Facebook a naše fórum , to vše za účelem dosažení , že naši zákazníci , modeláře , které můžete získat , aby všechny své skutečné snili projekty a lepší každý den ve své vášni pro zmenšených modelů , což je to, co AK- INTERACTIVE SL a všechny jeho týmu stát .

1) 15.10.2013  -  p3cy    The Weathering Magazine - Kursk a vegetace

a bude ještě tento magazin dále vydáván ???s12


https://www.facebook.com/AKinteractive.official?ref=stream&hc_location=timeline


 


 


 

1  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1713871765.6395 forum