Plastic Planet malý Válka Fit test Special Hobby malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 59457 / today visits: 59457

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
413) 23.05.2014-19:17  -  V-Turek - Jester    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba

109nut   Určitě byly, ale nebudu je tady v tom blázinci hledat. Mimochodem, dnes dával kdosi na MF odkaz na stránky s mnoha a mnoha fotkami verze G a na některých je také vidět. A hned první fotka, na které byly je ta, kterou dával tuším p. Šulce ve svém tématu dotazů. Pokud máte zájem, najděte si je. Mně tohle přijde jako neskutečná ztráta času. Navíc souhlasím s tím, že snažší je ji odstranit, než doplňovat.

412) 23.05.2014-19:10  -  109nut    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba

Pane Turku, byly by ony "fotky, kde boulička byla i u verze G-6", někde k vidění?

411) 23.05.2014-18:52  -  V-Turek - Jester    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba

Je zajímavé, jak se šíří takové vlny. Všichni se těšili na messera a najednou si někdo všimnul, že nýty jsou na špatné straně. A už tu byl zástup znalců, který si byl jistý, že model je špatně, nikdo ho nekoupí a vůbec by se měl Eduard stydět něco takového udělat. Pak se objevily výlisky a všechno bylo jinak, Nýty na správném místě. No to bylo radosti. Asi den. A přivalila se kauza "boulička". A s ní opět zastup odborníků, kteří přesně věděli, proč tam ta boulička rozhodně nemá být, kdy tam má být, ale hlavně, že model je úúúplně blbě, nikdo si ho nekoupí a vůbec by se měl Eduard stydět něco takového vyprodukovat. Pak se objevily fotky, kde boulička byla i u verze G-6 a tak z těch odborníků zbylo jen pár demagogů, kteří stále opakovali "boulička", "boulička". Ostatní se opět těšili. Stavby se začaly rozjíždět, všichni se těšili, až ten "jejich" model dorazí domů.. A co čert nechtěl, pan Galler, jistě v dobré víře, ve svém stavebním tématu přiložil křídlo k pravítku. Ta vlna odborníků si v ničem nezadala s tsunami na Haity. To už ani Thud nevydržel, přečetl si zahraniční fóra a nelenil a vydal vlastní tiskové prohlášení. Odborníků se vyrojilo násobně více. Eduard je pomalu zakázané slovo a všechny krabičky s modely messra by se měly nejspíš stáhnout z prodeje a pak za víření bubnů slavnostně spálit na hranici.
A rozumní lidé.. ti mají model doma a staví a staví..možná se i usmívají.

410) 23.05.2014-18:44  -  Glider    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba
....a co třeba takové, tvarově "dokonalé", Mosquito od mé oblíbené Tamky atd. atd... Já už se tu fakt jen bavím "RC" si v červenci určitě koupím, protože se na něj těším a celkem je mi jedno, jestli bude o fous větší, nebo přijde po návratu "Velkého šéfa" z cest překvápko a bude všechno jinak...
"Hrnce a šmejdi" mě taky dostali, jen čekám, kdy přijdou na řadu příměry k vadným prsním implantátům a následnému konstatování, že"nahoře huj a dole fuj", nebo jak to kolega interpretoval...
Taky mě napadly šílené představy o přeměřování vajíček od Hasegawy...
Chlapi!!! Vždyť tohle už je blázinec...
Je potřeba si občas pročistit hlavy a srovnat si priority! Pivo máme pořád dobrý a zkuste si na modelářský stůl hodit nějakou úplnou "zvrácenost"... Já teď např. patlám Luna Gans od Wave a musím říct, že to je super odreagování... Chce to hlavně pohodu!
(Pro pořádek připomínám, že nelezu do prdele ani Eduardům, Tamce, Hawě, ani firmě Wave a pivovaru Prazdroj, které jsem v tomto příspěvku zmínil)

409) 23.05.2014-18:30  -  BFC347    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba
Tak to chápeš špatně.
408) 23.05.2014-18:26  -  Mirek    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba

Jen malé OT: A co Airfix??? Celá léta vyráběl techniku a figurky v měřítku 1:76, stejně jako Matchbox a Fujimi!!! A svět se vyvíjel, a modely 1:72 postupně modely 1:76 převálcovaly, a i u technikářů se vžilo měřítko 1:72. A tak jednoho krásného dne se všechny tyto výlisky objevily v nových krabičkách, na kterých se skvělo měřítko 1:72!!! A některé z nich se tak prodávají dodnes

407) 23.05.2014-18:19  -  Honza    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba

Aha, takže to mám chápat tak, že u 109E byla nemřítkovost  drobná chyba, která se dala odpustit, ale u bf - 109 G-6 už ne?

406) 23.05.2014-18:08  -  BFC347    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba
Proč? Protože chybovat je lidské, ale nikdo nepředpokládal, že stejné chyby budou i u dalších devíti stavebnic F-2, F-4, G-2, G-4, G-6, G-10, G-14, K-4, S-199.
405) 23.05.2014-17:53  -  Honza    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba

Může mi někdo vysvětlit proč stejná hysterie nebyla u Eduardí 109E ?


 

404) 23.05.2014-17:42  -  V-Turek - Jester    Messerschmitt Bf-109G-6 Profipack EDUARD 1/48 - stavba

 Petr Přečetl jsem si ten příspěvek několikrát, abych se ujistil, že čtu dobře.

1) " firma Eduard se zařadila mezi ty nejlepší, kterým na kvalitě záleží" Takže podle vás je nejlepší kdo ? Protože i Hasegawě ujel konkrétně mezek. I Fujini ujela konkrétně F-15. I Tamiya má určitě někdy problémy s rozměry. Takže kdo jsou ti nejlepší?

2) " buď tedy výrazně zlevní, protože kupovat si drahé blbé věci je zkrátka hkoupost" Máte pocit, že někdo z výše jmenovaných kvůli tomu zlevnil ? Máte pocit, že kupovat si drahé blbé věci je špatně, ale kupovat si levné špatné věci je v pořádku ???

3) "No nebo začnou dělat jiné hračky" co k tomu dodat ? Thud diktuje, že Eduard MUSÍ předělat formy, vy jim zase poradíte, co budoui vyrábět. Tomu se dá jenom usmívat.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714026759.6842 forum