Plastic Planet malý Válka Fit test Special Hobby malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 34143 / today visits: 34143

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
200) 12.08.2014-00:03  -  Swordfish    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport

To:Vladimír Šulc-prosím 51 řádně nafotit ;-) děkuji ;-)

199) 11.08.2014-23:46  -  .    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport

No , Fredy tam vypadá dobře , dokonce se i směje , ale kdyby mu nechali zaplati to roční zpoždění s Cobrou , tak by se tak nesmál

198) 11.08.2014-23:23  -  Vladimír Šulc    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport


 


Včera v Military Aviation Museum ve Virginia Beach, pilot majitel muzea Jerry Jagen, pasažér Alfred Riedel, řadový zaměstnanec MPM production. Let trval cca 1 hodinu nad pobřežím Virginie s průletem nad NAS Oceana. Asi to s prodejem Cobry nebude tak špatné, když si může takhle poletovat

197) 11.08.2014-09:58  -  Lavi    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport

Fakt, ze se na to nevykaslete.


AZ ma svou interpretaci Cobry, MPM ma svou interpretaci Cobry. Nazyvat jedno nebo druhe zmetkem neni myslim v danych pripadech na miste. Pokud jedna ci druha stavebnice nekomu nevyhovuje, tak at si ji nekupuje. Jedine prinosne je vecne popsat klady a zapory stavebnice. To se stalo. Vi o nich jak modelari, tak vyrobci. Modelari se s nimi bud smiri nebo ne. Vyrobce by se mel pokusit, aby dalsi model byl zase o neco lepsi. Hotove, vyrizene.


To co se tu dal deje je zcela za hranou. Nesouhlasim se zpusobem vyjadrovani ani pana Riedela, ani pana Muzikanta. V zajmu vlastnich firem nepostupuji pred ocima cilove skupiny spravne. Chapu, ze v ceskych podminkach to muze byt tezke, tyto slovni valky jsou takovym narodnim "pokladem", ale uz by to chtelo vyvetrat.


 


Zdravi


J. Masak

196) 11.08.2014-09:45  -  jirka dominec    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport

Dan. Anonymita je problém. Pokud na mě anonym zaútočí, můžu ho ignorovat. Ale pokud anonym vypadá jako skutečný uživatel, vytváří veřejné mínění. Můžete si to porovnat s diskusí o ruské aktivitě na Ukrajině.


Ke Kobře se nevyjadřuji, je mimo můj obzor.

195) 10.08.2014-23:52  -  Dan    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport
Anonymita problém je, ale ne tak velký, aby se nemohlo slušně diskutovat. Ovšem za situace, kdy za jiný názor okamžitě patřím do pytle s panem X nebo do druhého pytle s panem Y, to prostě nejde. Prosím tedy o hození do pytle s panem Muzikantem, byť ho neznám a nemohu ho takto soudit, ale činím tak preventivně, dříve než napíši následující.



Pane Riedel, Vaše reakce jsou úplně špatně.
Pokud bych v práci vyrobil zmetek, a nezlobte se - Cobra zmetek je, tak se o něm nebudu holedbat na všechny strany, že je nejlepší, ale budu v tichosti stát v koutku a doufat, že kolem toho nebude aféra. A právě aféru jste vyrobil. Nemohu vám nic nařizovat, na to máte svého šéfa, ale zkuste zvážit způsob komunikace s modeláři, snad nejste tak hloupej.


Děkuji.
194) 10.08.2014-10:42  -  jirka dominec    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport

Problém je anonymita fóra. Potom tady můžu vystupovat pod 50 nickama (Břetislav Svoboda, Václav Šedivý, Zbyšek Moudrý, Andulka Šafářová ...) a pomlouvat nebo chválit kohokoli. Anonymní nicky můžu samozřejmě ignorovat, ale pokud nejsem ve své přihrádce (u mě letadla do cca 1950), tak nevím, kdo jsou skuteční autoři a kdo jsou účeloví anonymové.

193) 10.08.2014-10:13  -  David Koktavý    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport

Pane Riedel,
já reagoval mimo jiné hlavně na význam hodnocení vs presentace. Nejdříve jste psal "...nejlepší model Cobry..." ale v reakci už, že se "...nemáte za co stydět..." což jsou zcela odlišné významy. Špatného na tom není nic, jen to první (odborně se tomu tuším říká podjatost) pro mně vyznívá nedůvěryhodně. Výběr modelu Cobry budu řešit někdy v budoucnu, tedˇ není na pořadu dne. Pak se vrátím i k tomuto tématu, odfiltruju nerelevantní a snad se dopracuji k nějakému smysluplnému závěru a vyberu "to nejlepší" dle svých kritérií  :-))

192) 10.08.2014-01:16  -  Alfred Riedel    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport

To Tomáš Postawa: osobní antipatie bych klidně ponechal stranou, kdyby anonymita tohoto fóra neumožňovala někomu pod různými nicky řízeně napadat modely konkurence (a to myslím nejen firmu MPM Production) Zajímavé je, že ten někdo většinou nejen konkurenci pohaní, ale doporučí jistou firmu. Podobně jsou vyrobky jisté firmy hájeny, podle systému kritiku bagatelizovat a pak nejlépe přejít k osobním útokům.


 


To p. Muzikant:


Za tím, co jsem napsal p. Koktavému si stojím. To druhé, co jste zde zkopíroval je z kontextu vytržená reakce na jeden z vašich útoků. Trochu mi to připomíná rčení o zloději co volá chyťte zloděje.

191) 09.08.2014-16:46  -  Slávek Rychtář    AH-1G Cobra 1:72 SPECIAL HOBBY stavební fotoreport
To co zde předvádí pan Riedel, to se jen tak nevidí. Zřejmě nezná termín pomluva a nekalé obchodní jednání. Předpokládám, že jako řadoví zaměstnanec MPM nemá tak velký plat aby mohl zaplatit odškodné, v případě že jej bude pan Muzikant žalovat za jeho slova. Já bych to již dávno udělal.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1711689854.868 forum