![]() |
![]() |
![]() |
Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
denní zobrazení: 15575 / today visits: 15575 |
Myslím,že u takové hnojárny,by si to nikdo neměl nechat pro sebe a nejen naznačit,ale i jasně označit.Ale to je otázka vědomí a svědomí.Třeba ten kdo ví,jen spekuluje zda mu nepřinese větší osobní prospěch,když ani nenaznačí.To je problém většiny čecháčků.Rychleji mluvit,popřípadě psát,než myslet,udělat humbuk a pak dělat mrtvé brouky.
Perfektní akce,spousta modelů,prodejců i návštěvníků.Utratil jsem měnu tří zemí,viděl parádní modely,potkal příjemné lidi.Báječná sobota nejen na soutěži,ale i na právě zahájených adventních trzích.
No nevím, nepřišlo mi že se tu někdo posíral z finančáku... Řešil se telefonát s nabídkou jak to "ošéfovat" jinak bude zle..
Tak tohle může napsat jen člověk zcela mimo mísu a bez praktickcýh zkušeností s obchodem, účetnictvím a nejspíš i soukromým podnikáním. Kdokoliv z praxe ví, že když chce finančák najít, najde, i kdyby vám účetnictví a vše okolo dělal účetní bůh. A pokud by finančák udělal podobný zátah, navíc v sobotu, najít by musel - přesčasy, sobota k tomu... to se prostě státní správě musí zaplatit. Takže výskledky by musely odpovídat, tedy být spektakulární.
Tak proč jsou všichni posraní z kontroly finančáku, když mají čistý štít?
Martin a ty si kompletny?Asi nepoznas SK zakony.... Vo Fickolande sa moze aj bez pokladne legalne predavat ak je to,blablablaaa.. A modelarske akcie spadaju pod to hobby
Čecháčkovství. I slovenské. Kdyby se dodržovaly zákony a každý se nesnažil jen system ojebávat, nemuseli byste se rozčilovat.
Ale aj tak by ma zaujimalo kto je ten curak!Takych by za istu cast tela mali do prievanu zavesit.
Vážení pánové. Nikde nepařím a v Ružinově už vůbec ne. Jsem doma a teprve před chvílí jsem zapnul počítač. Na akci Bratislavská zima jsem byl naposledy asi před třemi roky. Byla to akce vždy pohodová, ale pro mě ne natolik lukrativní, abych v tomto ročním období ujel po D1 za víkend 700 km. Navíc mi letos neslouží zdraví a tak cestuji minimálně. To, že historka není mým výmyslem, tu již několik věrohodných diskutérů potvrdilo. No a něco navíc povědět? Víte jak to říkal pan Smrtka v Cimrmanovi: "My nesmíme ani naznačovat."
Přeji hezký večer a těm, co do Blavy pojedou, ať se akce podaří.
Nápověda |
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|