Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
denní zobrazení: 13556 / today visits: 13556 |
Oldo, zatím vydržím a snad něco mezi dobou do vydání novinky i postavím.
Jako dítě jsem chodil v centu Ostravy na jednu koukat na podstavci, ale už ji někdo odstranil
ŠP
Štefane, to já Tě klidně jednoho zbavím
Nestrašte s novým modelem!
Mám v kitníku tři letité KP a ke všem plechy Extratech...
ŠP
...tak mě jen napadá, jak mohla konstrukční kancelář, která stála za ladným Jakem-3, vytvořit takovohle zrůdu, jako je "Yak-18 M-12", který je na obrázku...
...jinak Il-10 mi vůbec nechybí...
to Jirka Dominec
plně s tebou souhlasim....zvlášt C46 má užasný markingový potenciál
Jinak s tim Jakem, podiv do výrobniho programu amodel
Tem je letadel který by mne ani ve snu nenapadlo prdnout do plastu-ale asi jdou....sám tomu nerozumim
Nic proti nové Il-10.
Ale spíš mi chybí v 1/72 pořádná DH-9 (ano, je Maquette), C-45 (Hobbycraft nebo PM), C-46 (Williams), B-10 (Williams), B-12, HP O-100 a Farman Goliath.
Nic proti reziňákům, ale tyhle všechny typy si zaslouží plast.
Ten Jak-18 představuje nejspíš hledání slepých uliček.
Já vždy "atraktivnost" toho kterého typu
porovnávám s timto Yakem Když se vyplati Amodelu vyrobit absolutně bezvýznamnou
verzi 18tky, která byla vyrobena tušim ve 3 kusech, tak se musi snad vyplati už vše
s1
Ale nyní vážně, bych byl rád, kdyby se k tomu vyjádřil někdo z výrobců (Eduard, MPM, AZ Sword, Valom, ,...... ) .... kurňa vždyť je to tak pěkné letadlo, bojově nasazené a hlavně jej dělali pouze staré KP
Skutečnost, že je to pěkné letadlo ještě neznamená, že je to i obchodně úspešný typ. U IL-10 je problém především v tom, že B-33 odpovídá až pozdějším IL-10 se čtyřkanónovým křídlem, kde se zbavíte možnosti válečných variant, které měly dvojkanónové křídlo. V praxi to znamená vyfrézovat ta křídla dvě a tím se stává z iljušina poměrně nákladný projekt a prodejní potenciál je nesrovnatelně nižší než u jiných typů. Je to spíš zajímavý typ pro ČR, protože u nás létaly. Ve světě zase tolik fanoušků VVS není.
My teď frézujeme La 5/5F, IL-10 je v plánu na frézu v příštím roce, jak budou vydávány jednotlivé varianty ještě není rozhodnuto. A rozhodně lavočky a kombajn něčím proložíme.
Můj názor je ten, že je to letadlo, které by se určitě prodávalo. Žádný "Noname" to není. A určitě by si kupce našel. MPM (SH) jej přece dělali v 1:48 a tím to asi končí .....
Když Modelsvit nebo Art model dělají projekty /prototypy .... taky se prodávají
To Jirka Bláha: Nechat vyrobit jej nemůžu, páč mám splátky na bydlení a prý si mám dšetřit na důchod
Ale nyní vážně, bych byl rád, kdyby se k tomu vyjádřil někdo z výrobců (Eduard, MPM, AZ Sword, Valom, ,...... ) .... kurňa vždyť je to tak pěkné letadlo, bojově nasazené a hlavně jej dělali pouze staré KP
Mozne nejaki ruski vyrobce? Ale ak cena bude jako Modelsvit nebo ArtModels, kolik modelaru bude to kupit?
Nápověda |
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC: Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|