Plastic Planet malý Válka Fit test Special Hobby malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Special Hobby velký   Plastic Planet velký



denní zobrazení: 22100 / today visits: 22100

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
192) 30.09.2018-10:12  -  Jirka    Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Opravdu je toho až přespříliš. Jsem vysoce toleratní člověk, ale nemělo by se s tím už něco dělat? Vím, že ta ošemetná témata nemusím navštěvovat, ale konkrétně mi to vadí a myslím, že nejsem sám.

191) 30.09.2018-09:57  -   Thud     Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Obtížný hmyz. Tohle přirovnání z historie známe....


Neustále mne podezříváte z jakýchsi postranních úmyslů. Jenže já žádné nemám.


Mluvíte o nekonzistentnosti názorů. Jenže já mám názory více méně stejné.


Modelařina mne zajímá od deseti let. To znamená téměř tři desetiletí.


A proboha jsme na diskuzním fóru. Na diskuzních fórech se vesměs tlachá, podobně jako v hospodě o čemkoliv. Já si nemyslím že bych měl přinést do modelařiny něco nového.


Na ARC a BM mi Haunebu chválí. Tady mi píšete jak je strašné.  Jenže já si ho postavil pro radost a dal ho sem aby bylo vidět že stavím. Žádné jiné ambice u něj nemám. A postavil a nabarvil jsem si ho tak nějak jak jsou zpodobňovány létající talíře. Stříbrný disk s černou kupolí. Pokud budu chtít, mohu tam ještě provést nějaké retuše... Proč ne. Ale já mám z Haunebu radost, že se nelíbí vám, OK. Není na světě člověk ten.


A že se mi pár lidí (pořád ti samí) - posmívá, dehonestuje mne atd... - budiž.


Ve své podstatě si někdy připadám jako hlavní hrdina filmu (a divadelní hry) Francise Vebera - Blbec k večeři. (Který je mimochodem modelář - akorát místo plastikových modelů lepí modely ze sirek).


Myslím že kdybych opravdu uměl manipulovat s lidmi, sotva se budu vykecávat na jakémkoliv fóru. Byl bych v politice a třeba na ne  nevýznamném postu. Ale nic takového neumím - proto jsem chudý, osamělý a ve své podstatě žiju od vejplaty k vejplatě. A jediné na co se těším je co si  zase koupím. Protože partnerku už bohužel nemám, děti také ne - a tak jediné potěšení v mém životě jsou modely - a jídlo.


 


 


 

190) 30.09.2018-08:13  -  Pavel Šubr    Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Dobrá trefaSmajlik modelar

189) 30.09.2018-08:02  -  Martin Havelka    Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Tomteda46 No tak tomuhle se říká rána přímo na komoru.Cool

188) 30.09.2018-07:41  -  Tomteda46    Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Takže Thůde, budu Vám vykat, ale ne proto, že bych si Vás vážil, ale proto, že od Vás chci mít odstup. Jako od všeho, co se chová jako obtížný hmyz.


 


Nebu Vás podezírat z toho, že nemáte vzdělání. To s největší pravděpodobností máte a velké. Také si nemyslím, že jste dysmatematik, dys....., dys ...., dysmozek. Vy tohle všechno simulujete jen z toho důvodu, že si s Vámi jednoduše "...nikdo nechce hrát ...". Ale kdo by taky chtěl. Vždyť se tu trvale prezentujete jako malé dítě bez názoru a pevného charakteru. Jakobyste neudržel myšlenku. Bohužel tu myšlenku držíte, ale ta je na sto honů vzdálena modelařině. Vy tenhle náš zájem nemáte jako koníček, ale jako prostředek k ukájení své potřeby hrát si s lidmi. Z nějakého důvodu ze sem píšete slabomyslné myšlenky a úvahy na téma, co bych chtěl, jak by se mělo, proč to není tak, ..... Ale výrazně chybí jakýkoliv názor, který by byl pro modelařinu přínosem. Po nějaké čase z každého názoru sklouznete jen pro ten opojný pocit, že máte navrch. Budte si jist, že nemáte. Jen si o Vás každý myslí, že jste ještě větší trotl než doufal. Jste schopen přejít až do masochismu, jen abyste vyprovokoval okolí k reakci, kterou po nějaké době trumfnete svám názorem Všehomíra. Tak trochu (možná dost) závislostní chování. Btw. co Vy a zneužívání návykových látek?


 


Každopádně na příkladu Haunebe jste předvedl, že modelařit neumíte a je to žalostně setrvalý stav. V životě platí, že nejprve musím něco dokázat a teprve až pak mohu kritizovat. No a Vaše výstupy v relaci s modelařinou?? Zvažte sám. I to je důvod proč si s Vámi nikdo nechce a nebude hrát. Možná by bylo lepší, kdybyste se realizoval na Facebooku? Ale to je pro Vás určitě nepřijatelné, protože takovýchto elementů je tam (včetně politiků) nepočítaně. A tady máte postavení přímo elitní. Sice tupce, ale výjimečného.


Takže Thůde, žitej jak umíte. Hlavní je spokojenost. Za mě ... Bylo toho dost a Čert Tě vem.

187) 29.09.2018-23:45  -  Thomas    Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Alfe pověz, co jsi dělal po základce. Jsi zajímavá osobnost. I kdybys měl jen základku, nebo pomocnou školu, tak by ses za to neměl stydět. Každej jsme nějakej. Chytřejší, nechytřejší, nejchytřejší, blbec...

186) 29.09.2018-22:44  -   Thud     Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Nechápu co se jim zase nelíbí...


Co se týče Tamiyácké 109 už jsem to tu vysvětloval. Je to jen další čtvrtkovej Messer, sice velmi kvalitní a s unikátními konstručními řešeními, ale prostě stojí k tisícikoruně. A na trhu přibylo v poslední době tolik modelů typů které dosud nikdo nedělal, nebo dělal v mizerné kvalitě. Pokud by Tamiya stála jako Eduardí PP tak bych ji asi už měl doma. Ale prostě je za tolik za kolik je, tak čekám na slevu :) Nemluvě o tom že co se týče povrchu, tak Eduardí 109 je onýtovaná, Tamka je řešená víc konvenčně. A to nemluvím o tom že OvTr edí 109 jsem koupil za tuším 250Kč. To pak už je cena Tamky fakt vysoká...

185) 29.09.2018-22:10  -  Tomteda46    Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Díky Thůde. Teď jsi se dokonale odkopal. Víc vědet o tvém charakteru nepotřebuju. Smajlik modelar

184) 29.09.2018-21:35  -   Thud     Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Wingnuti VYDALI LANCASTERA ? Ne, Wingnuti pouze OZNÁMILI že VYDAJÍ nejdříve na KONCI ROKU 2019 Lancastera. Před vydáním (snad) je model od HK, který byl už vystavený v Japonsku v kompletním stavu.Možná se dá očekávat nějaká zajímavá cenová válka, aby něco z toho náskoku že svůj model vydají (snad) o rok dříve něco měli. A třeba dají do kitu i díly na Grand Slam i Tallboy - nechme se překvapit !


Dambuster je v porovnání s klasickým bombardérem samozřejmě nudná verze, použitá v jediné operaci, navíc s redukovanou výzbrojí a velkým výřezem kazící siluetu letadla. Jistě, pro P.J. je to srdcovka, ale docela by mne zajímal budoucí poměr prodaných  Dambusterů vs. standardních bombardérů (které WnW chystá též a předpokládám že do prodeje půjdou obě stavebnice naráz.) On totiž ten dvaatřicetinový WnW Lancaster bude odhadem stát někam k deseti tisícům a po slepení bude mít metr. Jistě, najdou se i bohatí američtí důchodci kteří si koupí dva, tři, čtyři a víc :) ale většina lidí si horko těžko koupí jeden kus. A světe div se - určitě bude i hodně lidí co si koupí HK model a na nějaký WnW čekat nebude. A někdo si koupí od toho i od toho...


Tamiyácká "109"  je samozřejmě drahá - v porovnání s Eduardem, kde za podobné peníze máte často Dual Combo - tedy dvě stodevítky včetně plechů, resinů a velkých dekálových archů. Prostě se platí za to že to je Tamiya...


Co se koukám na soupis toho co jsem si letos koupil, tak se rozhodně nešidím... a nemyslím že by čeští prodejci na mě nevydělali.


 


 


 


 

183) 29.09.2018-13:12  -  Majster Thud    Thud a historicko-politické informace. Ať se nezanáší jiná témata

Uz se do me prosim nenavazejte. Mozna su divnej; ja to vim ale tak se snad do me nikdo nemusi navazet. I podivini a baby princmetalove mohou vystudovat. Dekuji a pekny den.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1713596434.3419 forum