Témata | | | Přidej nové téma | | | Galerie modelářů | | | Fit test / Stavba | | | Nový editor | | | Nápověda | ||
Topics | | | Start new topic | | | Model gallery | | | Kit fit test / kit build | ||||||
denní zobrazení: 22639 / today visits: 22639 |
Je to dárek, takže postavit to musím.
Náhodou fajn švagr - tak mu pane Gallere udělejte radost a postavte ji - však ve vašem podání to bude modelářský koncert. A v tomhle krásném modelu kráného letadla jsou super kamufláže... Ať má švagr radost.
A budete tu Pešku lepit?
Jak nečekané mohou být důvody ke koupi modelu jsem letos našel pod stromečkem, kdy mi můj švagr, jinak totální letecko-modelářský analfabet nadělil limitku Pe-2 od Eduardu. Jeho jediná pohnutka ke koupi tohoto modelu byla ta, že při brouzdání po internetu narazil na krabici, kde bylo napsáno "Peshka"...švagr se totiž taky tak jmenuje a to mu přišlo vtipný natolik, že mě Peškou obdaroval. Vůbec ho nezajímalo měřítko (myslím, že ani neví, že se takto modely dělí), nezajímal ho ani typ, ani to, jestli tuto stavebnici již náhodou nemám...
A tak mě napadlo, jestli by tohle nebyl další způsob pro výrobce jak zvýšit prodejnost modelů...např. na krabici s Avií by bylo navíc velkým písmem napsáno jméno našeho krále vzduchu "Novák" ...a k tomu by mohlo být menším písmem připsáno i to "king" ...a že těch Nováků co si myslí, že jsou "king" u nás je...hmmmm...a kdyby byla nějak lehce zakamuflovaná i ta čárka nad "á", tak by si tohle třeba koupil i sám Džokovič...
Švagr si taky myslel, že do konce roku Pešku taky slepím (to, že nemá o modelařině ani ánung jsem psal, což ho omlouvá). Konec konců toto jsem mu mohl klidně slíbit, neřekl totiž do konce kterého roku...vono taky - když jsem kouknul do návodu, kde je sestava vnitřku trupu na 4!!! stranách A4, tak mě přešla chuť i na řízek se salátem.
...to podstatné již bylo dávno prezentováno a probráno jinde:
https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235032149-petlyakov-pe-2-148-eduard/
Nápověda |
Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři
příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň
emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?". |
K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu,
po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi.
3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na
příspěvek. |
Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu
(povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd) |
Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC: Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu): 1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový" 2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480. 3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE) 5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V) 6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze. |
UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
|