Válka Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Special Hobby velký   Plastic Planet velký



denní zobrazení: 112206 / today visits: 112206

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
341) 25.02.2014-21:07  -  RichardP    Hobby Historie

Jeep: jj, jsou tam kolečka. I když i to by mohl být časem problém, protože všechno co se točí, je už dneska out (vyjma vinylových desek...) a noťasy už často ani žádnou CD mechaniku nemají. Takže až kluci z HpH trochu vypilujou svoje stránky, tak budou dávat do krabice papírek s linkem pro stažení návodu. Nebo někde za levno poznakupujou malý flešky...


 


Honza Hora: Ale to se ti stává dost často, ne? Že nechápeš...

340) 25.02.2014-19:55  -  Honza Hora    Hobby Historie

Koupil jsem, pročetl jsem, spokojen jsem.
Nechápu, co tu furt řešíte. Buď to chcete, tak to kupte. Když to nechcete, nekupujte a místo toho si kupte něco jiného nebo si tu částku uložte na účet. HOWGH, domluvil jsem.

339) 25.02.2014-19:51  -  glock    Hobby Historie

Jel jsem na služebku do Kolína tak jsemzakoupil na vyplnění času ve vlaku. Čtení zajémavé ale nevim jestli odpovídá 165 kč. Např. o Aeru 102  už tu něco podobného bylo (asi HPM). Zajímal mě článek o úletu Mc 202 do Švédska. Určitě zajímavý, jen tan chybělo něco o té 202 (jak se dostala do německa a tak). Rekonstrukce kamufláže mě připadá mimo mísu a to bud dost hodně nebo hodně, podle toho, které skupině italů co tohle řeší budu věřit (osobně víc straním té "dost hodně" skupině). Čili žádné německé barvy ale italské (hnědá, zelená a šedá).

338) 25.02.2014-17:48  -  jeep    Hobby Historie

Cože? čtu dobře?


Jirka (HpH) dává nyní už do 32jek ty "kolíčka" místo papíru???

337) 25.02.2014-17:27  -  Glider    Hobby Historie
RichardP

Jasně Já nejsem žádný počítačový odpírač... Možná právě naopak... Je logické, že pro děti bude lepší do školy tablet, než mít ohnutá záda pod tunama knížek... Ale taková klasická pohádková knížka s obrázkama to je něco!!!
Na druhou stranu bych tu z vlastní profese mohl uvést mnoho případů, kdy tzv. šetření za každou cenu (a důsledky s tím spojené), bylo k neprospěchu věci a mnohdy jde o nevratné záležitosti. Vždy se to však zdůvodňovalo pokrokem atd...
Jak se jednou zbavíme papírových knížek a časopisů, odejde do nenávratna jedna důležitá část lidské identity. O tom jsem přesvědčen...
336) 25.02.2014-17:06  -  RichardP    Hobby Historie

Glider: Myslel jsem to samozřejmě obrazně. A požadavky lidí se vyvíjejí, jak se kolem nich vyvíjí technika. Dnešní děti už mají v některých školách místo učebnic tablety. Myslíš, že ještě někdy budou požadovat tištěná média, když si takhle zvyknou? A taky jse o to, umět využít přednosti. Já jsem například už pět lidí, púvodně zarytých odpíračů elektronických knih, "překonvertoval" na digitální víru... A proč? protože nevěděli, jaké to má výhody. Já bych se té digitální budoucnosti fakt nebál. HpH mi taky už do modelu nedávají tištěný návod a není v tom problém. Spíš naopak, můžu si to na screenu pěkně zvětšit. A monitor u pracovního stolu dneska považuju za "must", protože i spoustu podkladů mám v digitální formě...

335) 25.02.2014-14:12  -  jeep    Hobby Historie

Přesně jak píše Glider.Sme jenom takový semínka a i když nás bude hafo, budem nakonec nuceni to kousnout. To že ted elektronický formy ted ignoruju, tím nic fakt nezměním


Rozpočet Kč na stránku je sice zajímavý, ale nic to nemění na tom psychologickém efektu - kilo eště tak nejak jsem ochoten v trafice vysolit. Ale skok na 165 -


Nejsem náká držrešle, ale myslím že takto to nemám nastavený pouze já


 

334) 25.02.2014-13:46  -  jirka dominec    Hobby Historie

Nejsem expert na vydávání časopisů. Jen prohlašuji za sebe, že pokud má něco periodicitu měsíc, chápu to jako časopis a případně si to předplatím. Pokud má něco periodicitu delší než měsíc, chápu to jako knihu a případně koupím po nahlédnutí.

333) 25.02.2014-13:29  -  Glider    Hobby Historie
Omlouvám se za chybné použití slova "mně". Psal jsem příliš rychle...
332) 25.02.2014-13:25  -  Glider    Hobby Historie
RichardP

Při vší úctě si myslím, že tentokrát nemáš tak úplně pravdu. Jako poučka hezký, ale realita asi bude trošku jinde...Ve svém příspěvku jsi docela pěkně popsal, kam se sune vydávání papírových časopisů a jaká nás v tomto oboru čeká budoucnost... A já tomu věřím! Netěší mě to, ale věřím tomu...
Pokud se tak ale stane, bude se jednat o tak masivní záležitost, že se ani na mně, ani na množinu mně podobných, nebude brát zřetel...
A co by v této branži znamenalo "být ochotný zaplatit si za kvalitu"? Že bude nějaká osamělá tiskárna tisknout za nehorázné sumy luxusní (dnes standardní) papírové výtisky měsíčníku? Blbost!
Tohle může fungovat a funguje, pokud někdo chce na ruce nosit klasické mechanické švýcarské hodinky a mít pocit že je za spoustu peněz v neustálém kontaktu se špičkovou ruční prací, tradicí atd... Jenže takové hodinky se většinou kupují jednou za život. Vždycky tady bude nějaká menšina, která si ty hodinky koupí a uživí pár švýcarských firem při životě.
Ale ani většina nic nezmůže proti tomu, když se díky Tebou popsanému globálnímu a nevyhnutelnému trendu přesunou časopisy do digitální formy... Pak zbydou jen dvě možnosti. Buď se přizpůsobit, nebo ignorovat... A právě volba mezi těmito dvěma možnostmi mě se..
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714750557.347 forum