Plastic Planet malý Válka Fit test Special Hobby malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 143576 / today visits: 143576

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
61) 09.05.2017-19:27  -  Damir    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

Martin Mig: kupil jsi 3 kus Mig-21, kazdu verze (33% od 9 = 3)? Obtisky na fotce mi se velmy libe. Jen mi chybe pasy, nektere stavebnice to mele.

60) 09.05.2017-18:59  -  Martin "moloko" Mígl    MIG-21 MF,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

To: Swordfish: Takže pane "Mečoun" moloko opravdu nění mléko, ale ve vašem případě, že..


Děkuji za upozornění, opravdu po třech týdnech prodejce Pecka v Letňanech naskladnil stavebnice daného výrobce, i když to musí být hrozný "fičák" při pohledu do regálu tohoto prodejce na takovém místě jako jsou Letňany. A opravdu děkuji, za typ, kde zakoupit vstupenku do této diskuze, předal jsem své tři stokoruny prodejci a odnesl si za to výživný obsah. Tedy stal jsem se "hrdým" majitelem nové vstupenky a věřím, že nyní jsem plnohodnotně vybaven k této diskuzi o stavebnici s označením Skill 3. (Obtížnost 3, to nejde asi ani slepit) Trochu mě děsí fakt, že jsem podpořil temnou stranu, tam kam nesvítí měsíc, na druhou stranu jsem kapitálně zvedl prodej na této prodejně bratru o 33% v prodeji stavebnic tohoto výrobce. Vlastně jsem dokázal tímto nákupem vytvořit 100% vyprodanost. Těším se na přístí týden, třeba tam bude další doplněná stavebnice :-) To je dobré, ne? Takže, potvrzuji, nakupujte, neb tento artikl se stává nedostatkovým zbožím. Ten co ničeho nedosáhl....ten co se navzdory všemu dostal do titulek k návodu této ... (Chudák Čapek pane JP)


59) 09.05.2017-09:11  -  Martin Černý    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

"40) 05.05.2017-21:53  -  jirich MIG-21 MF,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje



Tak do Brna už dorazil ... může mi někdo ze znalců objasnit, v čem se projevuje ta avizovaná úprava přídě??? Smajlik modelar"


Minulý týden jsem si zkusil dát oba trupy k sobě. Uprava přídě spočívá pravděpodobně v tom, že z původního trupu MF byl odříznut čumák a nahrazen čumákem z verze PFM kterou Radek Vavřina opravil a má dobrý tvar čumáku. (alespoň mě to tak vychází, čumák na KP proporčně odpovídá přídi z PFM od RV). Při řezání se zapomnělo že bude nějaký ubytek materiálu v místě řezu a i následné přeformování asi zapůsobilo na délku trupu a oproti původnímu RV kitu chybí KP trupu na délku 1,5-2 mm. Záleží kdo jak přesně měří. Tím pádem je posunutá  přední šachta oproti kokpitu. (řez byl veden asi středem kokpitu dle linky paneláže na trupu.)  Na postavených modelech vedle sebe (RV i KP) to asi bude při pohledu z boku vidět.


Pravda u KP alespon nalepili kořeny VOP na trup a lisují to dohromady. To Radkovi moc dobře nesedělo.



58) 09.05.2017-08:41  -  jenda    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

Swordfish "a ostatní": tak se pochlubte, jak vám to jde.

57) 09.05.2017-06:45  -  Swordfish    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

To: pan Mlíko- já teda nevím, ale vidím u Pecky ty Migy na všech pobočkách včetně Letňan. Tak klidně nakupte a můžete Miga i lepit jako my ostatní ;-)


http://www.peckamodel.cz/produkty/vyhledane?eshop_page=2

56) 09.05.2017-00:41  -  MiG    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

To kragh: tady někdo, vlastně celé chráněné dílny, odvádí naprosto dilatanskou práci a ještě má kolem toho dost blbých a zbytečných keců. A to mě dokáže otrávit.

55) 08.05.2017-22:59  -  Martin "moloko" Mígl    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

To: Láďa


 


Hovořte k věci...txtte vskutku zajímavý člověk.

54) 08.05.2017-22:57  -  Tom    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

Stále nechápu proč je tolik rozruchu kvůli přebalenému RV modelu... to, že chráněná dílna lhala ohledně původu se už ukázalo docela jasně.


 


Jen nechápu ty vlezdoprdelisty, co je tu brání vlastním tělem

53) 08.05.2017-22:54  -  Láďa    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

a právě vámi používaný slovník vás posouvá tam, kde diskuze končí a o vás vypovídá.

52) 08.05.2017-22:43  -  Martin "moloko" Mígl    MIG-21 MF ,Kovozávody Prostějov 1:72 se představuje

To:Láďa....txtte na omylu pane, existujete-li vůbec.


 


O té kapce vlastní medicíny, bych trochu oponoval..., ale to nemá smysl, nicméně nikdo nehrozil soudy, pouze radou s právníkem, který to vyhodnotil tak jak vyhodnotil....výsledkem je jakýsi podnět, ale nebudu Vás tím unavovat.


Do mého zájmu spadá každý model Migu 21 a to v jakémkoliv měřítku. Zájem o tento typ a nejen o něj je dán lokací letiště a mého rodného města. Ale to jsme trochu někde jinde.


 


Fakta jsou taková jaká jsou....


- jsme na diskuzním webu, diskutovat je možné cokoliv a s kýmkoliv. Můžete s tím nesouhlasit, ale     to je jediné co můžete. Případně můžete vznést stížnost na administrátory a nechat zablokovat můj   nick, což uznáte je hloupost a klukovina. Někteří tu úspěšně vystupují i pod jinými jmény...že.


- diskutujeme ve chlívku, který cosi představuje...pamatujete výkřik do světa? Mig-21 KP "is not RV"


- diskutujeme nad recenzí, která pojala stavebnici jen jako oznámení o tom, že tu něco je.


- nabádáte ke koupi zajíce v pytli...tedy pardon okopané Zvezdy nýtovacím kolem....takže plagiát     č.1, který se stal plagiátem č.2? No dobře, pominu-li tento fakt a potvrdím zájem o stavebnici jako   takovou, očekávám někde důkaz toho co se tu 2 měsíce řeší. V čem spočívá oprava RV?


- důkaz o podělaném obtiskovém archu versus kreslené schémata...


- kde je záplava tak dobrých Migů? Pecka to prodává? V Letňanech nic. Kde je toliko odvolávání na     prodejnu? Aha to asi jen Čestlice. A věřte, že jsem se v Letňanech už 3x ptal...možná bych i koupil   a recenzní stavbou pro nestranný web přispěl do mlýna. Samosebou bez barvy, pouze se skalpelem   a svářecím lepidlem, aby se vidělo jak to jde pěkně do kupy. Na druhou stranu od toho tu nejsem a   myslím, že od "křiklouna" by to nebylo korektní...,ale dovedu si představit, jak třeba Vy slepíte       levou půlku kitu RV, pravou z KP a jen tak to složíte dohromady a následně odfotíte krok po           kroku... to by byla správná obhajoba vašich "keců"...


- nerozumím z jakých čerpáte zdrojů, neb o Airfixu jsem nikde nehovořil, pokud jsemo něm četl, tak  jen v souvislosti s Me-262. NIcméně i tento výrobce má povětšinou obtiskový arch v pořádku.


- nepoužil jsem nic za hranou.


 


V jedné větě: Přesvěčte mě a já si tuto stavebnici rád poříídím. V opačném případě počkám na  jiného výrobce, ano Airfix to není.


S pozdravem MM

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714380302.1002 forum