Plastic Planet malý Válka Fit test Special Hobby malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 83874 / today visits: 83874

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
33) 17.01.2002  -  Jarda Kubát    Konference plastikových modelářů
Petře chtěl jsem jen říct že jste nic špatného neudělali ba naopak. Ne každý klub má tak vstřícné město a sponzory aby se o tuto vrcholnou soutěž mohl ucházet a přijde mi serioznější si přiznat vlastní možnosti než se pustit do něčeho o čem nejsi přesvědčen že zvládneš ke spokojenosti své i ostatních. To je třeba důvod proč se o pořádání nebere náš klub a je celkem možné že stejný důvod mají i jiné kluby. Raději pojedu do Chodova či do Prahy kde na to mají prostory a prostředky a kde jim vyjde vstřic město.
Nevím co jsi chtěl říci tím modelářský svaz je modelářský svaz. To jako že protože modelářský svaz je modelářský svaz tak ohlásí republiku v půplce roku na termín kdy jsou plánované jiné akce a pořadatel zaplatil za reklamu a ty se milý modeláři třeba no třeba rozkrájej. Já chudák nechápavej jsem si doposud myslel, že modelářský svaz je modelářský svaz právě proto že je zde pro modeláře. Díky že jsi mi otevřel oči, vždyť já jsem tu vlastně pro svaz.
No pěkně jsem se rozohnil. To zase budu poslouchat jaký jsme to v Nymburce magoři že do všeho rejpáme a šijem. BTW: v minulosti byla nejčastěší otázka, kterou jsem slišel na akcích " Co stavíš?" no a od ty doby co jsme zavedli diskusku je to " Co máte v Nymburce proti ...?" doplň podle libovolného tématu.
Možná magoři opravdu jsme, ale nezeptat se na termín MR či konference tak je ticho po pěšině a vvše se šíří šuškandou jako loni.
Happy modelling.
32) 17.01.2002  -  Petr Zatřepálek    Konference plastikových modelářů
Vážený pane, já na ní neplivu, já jen doufal že mi vysvětlíte co mě jiní vysvětlit nedokázali!
31) 17.01.2002  -  Jan Mikač    Konference plastikových modelářů
Já když chci v něčem pomoci nebo pohnout systémem kupředu, tak se do toho systému musím zapojit. Zvenčí to jde těžko. Jednoduché je kritizovat složité je konat. Váš klub se hlási ke Svazu modelářů, proč se kněmu hlásí nečlenové? Kritizujte tedy v rámci vašeho klubu činnost řádných členů. Ono je jednoduché vystoupit z nějaké organizace a pak na ni plivat
30) 17.01.2002  -  Petr Zatřepálek    Konference plastikových modelářů
Vážený pane doktore (jste JUDr, že..) Mikači. Cituji Vás - "Příspěvky by podle mého názoru měly být hlavně na pokrytí režie spojené s vedením sekce plastikových modelářů SMČR. Kyž zaplatím příspěvky, chtěl bych mít taky náležitý servis. Když není, mohu se ohradit a kritizovat." A to já přesně dělám - jaký servis mi SMČR poskytuje, já osobně mám pocit že žádný? Můžete mi říci jaké výhody pro řadového člena členství má, u nás v klubu mi to nikdo nedokázal vysvětlit. Členství v klubu (KPM Praha 10) není naštěstí vázáno na členství v SMČR, doby Svazarmů naštěstí minuly! Jde o to, že chci vědět, CO přesně za své příspěvky dostávám. V tomhle státě platím daně které jdou na různé vyžírky a podobně. Alespoň ve svém koníčku chci mít jasno. Zatřepálek
29) 17.01.2002  -  Jan Mikač    Konference plastikových modelářů
S tímto posledním názorem tedy nemůžu souhlasit. Naše příspěvky nikoho nevytrhnou. A 60 Kč ročně pro jednotlivce - pozor to mě zrujnuje!! Pokud každý klub platí příspěvky kolem 1000 Kč (jako my)a má zaplaceno 35 klubů, tak odhaduji finance z příspěvků maximálně na 30.000 Kč. Dotace pro MR činí 20.000 Kč. A za 10.000 Kč nikdo výpravu do Anglie nezajistí. Příspěvky by podle mého názoru měly být hlavně na pokrytí režie spojené s vedením sekce plastikových modelářů SMČR. Kyž zaplatím příspěvky, chtěl bych mít taky náležitý servis. Když není, mohu se ohradit a kritizovat. Pokud neplatím příspěvky, tak mohu pouze nezúčastněně koukat!! A divím se, že může být člen klubu Svazu modelářů ČR modelář, který neplatí příspěvky, ale výhody by rád pobíral případně by rád kritizoval. Při tom čeká COPAK NÁM ASI PŘINESE KONFERENCE?? Já mám možnost se na konferenci zeptat např. jak se hospodaří.
28) 17.01.2002  -  Petr Zatřepálek    Konference plastikových modelářů
Jardo, neobhajuji tady náš klub, ne. Jen se pozastavuji nad tím, že nikdo kromě našeho klubu řešení nenabídl! Ten E-day je soutěž veřejná, termín možná oznámen, nicméně modelářský svaz je modelářský svaz. Jsem zvědav, co přinese příští konference - doufám že jen změny k lepšímu! Jen pro zajímavost - sám ve svazu nejsem a být odmítám, neb si myslím, že platím příspěvky jen na dotace pro cesty do Anglie. O jiném druhu čerpání svazových peněz krom příspěvku na pořádání MR netuším.
27) 17.01.2002  -  Jarda Kubát    Konference plastikových modelářů
Honzo a Petře obhajujete zde KPM Praha 10 za to že pořádají MR, ale nikdo zde proti tomu nic nenamítá, naopak předminulé MR, které pořádali bylo dost dobré. Jediný nad čím se tu pozastavuji a nejenom já je překrytí dvou tak významných akcí, vzláště když o E dnu se vědělo a argument že nejsou ve svazu či v kalendáři no nevím nevím. Je tedy zbytečné stavět kluky z KPM 10 do role viníků či mučedníků.
26) 16.01.2002  -  Honza Horák    Konference plastikových modelářů
Libore k tvému dotazu odpovídám:
1 - Kalendář vyjde ještě tento měsíc, bohužel jsem toto spoždění zavinil i sám.Čekal jsem do poslední chvíle na termín Berouna, taže se jmenuji I m sory.
2 - Pozvánky dostanou všechny kluby které majízaplaceny příspěvky za rok 2001 (z celkového počtu 46 registrovaných je to asi 35) s tím, že návrhy do kémise a potvrzení účasti musí odeslat nejpozději 15.2.2002 na svaz. Co se týká Plzně padl tam i tento návrh a bude snaha aby se tyto dvě akce nekryly. Více méně jde o pokus spojit ModelHobby a MR (teda aspoň v tomto a vpříštím roce. Bohužel se opravdu nikdo ale vůbec nikdo nepřihlásil k pořádání a tak se nabídl H.Moštěk. Padl i návrh na možnost pořádání MR více kluby dohromady (něco jako malá VB), ale to je asi hudba budoucnosti.
25) 16.01.2002  -  Honza Horák    Konference plastikových modelářů
Libore k tvému dotazu odpovídám:
1 - Kalendář vyjde ještě tento měsíc, bohužel jsem toto spoždění zavinil i sám.Čekal jsem do poslední chvíle na termín Berouna, taže se jmenuji I m sory.
2 - Pozvánky dostanou všechny kluby které majízaplaceny příspěvky za rok 2001 (z celkového počtu 46 registrovaných je to asi 35) s tím, že návrhy do kémise a potvrzení účasti musí odeslat nejpozději 15.2.2002 na svaz.
24) 16.01.2002  -  Kamil Meluzín    Konference plastikových modelářů
Petře /Třepošu/ směju se systému. Ty tak podnikavý člověk to nechápeš, že je to bohužel marný boj.s5
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714119954.3359 forum