Plastic Planet malý Válka Fit test Special Hobby malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 64295 / today visits: 64295

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
79) 09.06.2014-23:12  -  Mirek Knížek    Co dál s Gustavem ?

Glider: Jo obsahem stevebnic ( návody ,plechy ,dekály,reziny,různé bonusy...) v tom je Eduard bezkonkurenční,to jo ale Tamka má zase vychytanejší výlisky, nechápu jak to dělaj, možná si můžou dovolit do vývoje forem investovat víc peněz, možná meji dokonalejší programy, vybavení.... Nebo také lépe měřeji, i celkové rozměry...s4


 

78) 09.06.2014-22:06  -  jfb    Co dál s Gustavem ?

Mirek Knížek  - IMHO Eduard Spitfirem Tamiyu překonal. O fousíček, ale překonal. Prostě Eduard vydával "definitive kits" - Mig-21, na asi pátý pokus Mig-15, Spitfire, tak jsme byli natěšení na další definitivní kit, a ono to není. Detailama, zvláště v kopkitu dost nepřesný, naštěstí tam není vidět, a velikostně mimo. POrostě fáze očekávání a zklamání

77) 09.06.2014-21:59  -  Glider    Co dál s Gustavem ?
...oprava, to Zero bylo samozřejmě nové A6M3
76) 09.06.2014-21:57  -  Glider    Co dál s Gustavem ?
RK
V pohodě. Jak jsem řekl, Váš názor beru. Trochu mi tam jen falíruje jedna věc. To, že je Gustav o pár mm. větší víme řece všichni. Přesto jste si ho koupil a od stavby Vás odradilo a k podeji donutilo asi něco jiného. Takže když ne rozměry, tak detaily? Chybný počet nýtů? Ta sporná boulička? Celkové zpracování? Doplňky, či obtisky, nepřehledný návod?
Ostatně to asi není důležité. Za své peníze si každý může koupit a pak prodat co chce, o tom žádná...

Mirek Knížek,
Ano, Tamiya dělá nádherné modely. Já, jako zarytý příznivec japonských modelářských firem (a až na výjimky odpůrce čínských) to mohu jen podepsat... Přesto jsem si nedávno na postel vybalil nepostavené A6M2 a P-47 od Tamky a vedle nich obsah krabice "Naši se vracejí" (vše 1/48) a pro mě je tentokrát pomyslný vítěz jasný... Takže já bych řekl, Tamiya a Eduard dělají nádherné modely a nastavují pro ostatní laťku hodně vysoko...

75) 09.06.2014-21:31  -  RK    Co dál s Gustavem ?

GHOST: Podle mojí filozofie odvozujete? No vaše odhady vám nemohu brát. Věřte nebo nevěřte Eduardí Gustav je první model v mém, ne zase tak kratkém životě co jsem prodal.


Že jste o žádných chybách modelu nečetl ani neslyšel vám rád věřím. Jestli vás tolik nezajímají tak se ani nedivím (není to myšleno ironicky). Ale to neznamená, že nejsou.

74) 09.06.2014-21:27  -  Mirek Knížek    Co dál s Gustavem ?

To že tu někdo napíše že má eduardí Mezek o půl centáku víc  z něj přeci nedělá šťouru. Že jinak Eda dělá pěkný modely,to je jasný. Ale taky je jasný, že třeba Tamka je dělá ještě líp, to ať se nikdo neurazí...


A povídání s panem Šulcem,jejich eduardí reklamy a Facebook ,info a hlavně eduardí výrobky  tady máme asi rádi všichni, to je tady vidět...

73) 09.06.2014-21:16  -  RK    Co dál s Gustavem ?

Glider: Na trhu existuje ne jeden ale docela dost modelů, které odpovídají mojí predstavě. Je jich více než jsem ochotný koupit a se svojí "rychlostí" stavby schopný postavit. Vcelku se mi i hromadí. Z toho na druhou stranu pramení i moje, podle některých, přemrštené požadavky. Jestli chcete znát konkrétní příklady, mužeme to probrat třeba po e-mailu, to sem asi nepatří.

72) 09.06.2014-17:09  -  Glider    Co dál s Gustavem ?
Jirka2,

...a jaké má starý Tamiya chování k zákazníkům? (Pro pořádek firmu Tamiya nesmírně uznávám)
To, že vůbec nekomunikuje znamená, že to je tak správně? Měla by to být norma, podle které by se měli ostatní řídit?
71) 09.06.2014-17:07  -  Renda    Co dál s Gustavem ?

Já souhlasím s názorem kolegy ten a Jirky a vlastně i Glidera.
Model Bf 109 G6 je asi určen pro fandy klidnýho, pohodovýho lepení a na vyblbnutí se na povrchovce.
Pro šťouraly, přeměřovače a různé brzdaře to holt není, ale snažím se takový typ lidí pochopit a nějak mi to nejde.
Já už letadla dlouho nedělám- ale jako fanda laik Mesounů mám tu Gawu, Edího Emila a tuto novinku a mohu říct, u těch edíků jsem se dobře odreagoval od chaosu světa kolem mě. A protože mě moc nebaví tmelení a broušení, ale zase naopak rád barvím, tak jsem si zde užil.
S Gawou bych to ani nesrovnával, to fakt nejde.
Ale ještě mohu říct, kamarád taky vše měřil, ale nepostavil nic, protože bylo podle něj vše blbě a po roce překopávání ho to omrzelo.

70) 09.06.2014-17:03  -  GHOST    Co dál s Gustavem ?

RK - podle tvé filozofie odvozuji, že jsi vlastně ještě žádný model nepostavil, po prohlédnutí prodáš dál, protože nesplňuje Tvé nároky ... Anebo už některý konkrétní model Tvé nároky uspokojil ??? ... ... Dále, opakovaně píšeš, že chyby Eduardí Bf-109 jsou známy a všude propírány, já o žádných chybách nečetl ani neslyšel, takže jaké chyby máš na mysli ??? ... samozřejmě když vynecháme těch 2,5 mm alevo i napravo na rozpětí ...


Mne osobně model uspokojil i když si za ty mm navíc musím poklepat na čelo ... princip neprincip ...

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714359959.7213 forum