Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý Válka
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 7387 / today visits: 7387

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
2773) 11.11.2012-22:15  -  Egon    Smutná zpráva

Master X. jseš vypatlanej, podobně jak ty hyeny,... za volantem. Jak si dovolují nazvat diváky "hyenami?"...vždyť jejich peníze jdou do kapes pirátů. Minimálně to ukazuje na "inteligenci" pirátů za volantem.
Stačí reklamami popsaná, polepená kombineza až na prdel, pocákaný vehikl, kraksna a každý se hraje na F1. A tvé názory z diskuse, jak se zachovat, když vás honí auto, je na blití. Vrchol cynizmu a výsměch rodičům a pozostalým. Asi patříš mezi snoby silnic.
Parafrázuji tvá slova....doufám, že mediální kampaň povede k trvalému zákazu tohoto snobského vraždění!!!!  Ano...trvalý zákaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prý nádherného "sportu"?...hahaha....
Přeju pirátům, i obhájcům rally, aby vás do konce života, ...ve dne , v noci strašily záběry z masakru. Jako noční můra.
Ty děti nestáli na silnici, nevběhli pod auto, aby "se.... jak ty říkáš o divácích, ...podívali na kapotu zespoda"..dle tvých slov je vrchol svinstva a hyenizmu . Řekni to rodičům a uvidíš , kam tě poženou.
Děti stáli mimo trať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A proč tam vyletěli piráti, je to jejich svědomí,..pozůstalí nezajímá, jesti to byl vítr (od advokáta bych čekal relevantnější výmluvu), nebo brzdová kapalina, zatáčka, horizont, výjezd...a jiné "fundované" kecy. Oni  ztratili 4 děti.
Doufám, že nejezdíš tzv rally... jinak bych se před tebou schovával na sto honů.
Když jsem v TV viděl vinníky a slyšel jejich argumentace, ty vypasení snobové s hroší kůži se ani v nejmenším necítí vinu, tak to je vrchol arogance. Že to byli známí tzv. celebriti?....jak jinak, tím všecno projde.
Advokáti?...doufám , že se odepsali. Ale, v Celebristánu nevěřím v spravedlnost. Tzv "šlechta " nikdy nebyla odsouzena. "Advokát jsem...kdo je víc?" Vysekám se.
RIP pozůstalým, pirátům!!!

2772) 11.11.2012-21:49  -  frankie    Smutná zpráva

To Jirka Pokorný. Oni nechtějí pomáhat ani rodinám těch mrtvých ani nikomu jinému. Nejsou hnáni ušlechtilou snahou chránit lidské životy. Jejich motivací je velmi častý rys naší národní povahy - patologická závist. Přesně ve stylu "Když na to nemám, tak nejlépe zakázat!" Já na soutěžní ježdění nemám ani finančně ani fyzicky, ale byl bych zásadně proti jejich rušení. To co se stalo je tragické a upřímně cítím s rodinami obětí. ale nehodlám nikoho odsoudit ať je to advokát, nebo jeřábník jen proto, že se věnuje tomu, co ho baví, pokud tím neporušuje zákony.

2771) 11.11.2012-21:23  -  TOM    Smutná zpráva

banzai - už na začátku jsem jinýmu chytrákovi napsal - napřed si o posádce něco zjisti. Měl jsi to udělat, nebyl bys za blbce.
Myslím, že ti jezdci nebudou mít vůbec dobrý spaní, několik let.

2770) 11.11.2012-20:59  -  Jirka Pokorný    Smutná zpráva

To Banzai: Ty víš co ti dva měli najeto? Co je to podle tebe vyježděnej soutěžák? Taky tu sám plácáš pěkný kraviny... A o tom jak se lidi k sobě chovaj na silnicích, že sou jak debilové, stejné chování předvádíte i na tomhle foru, tady jste skrytý pod anonymníma nickama, na silnicích pod plechovejma cedulkama s pár číslama a písmenama.


Tady se můžeš kouknout jak byl p. Bartoníček nevyježděnej. A mimojiné, auto občas rozmlátí v závodě i Sebastian Loeb, jestli teda víš o koho jde.

http://www.ewrc-results.com/profile.php?p=3745&t=Michael-Bartoncik

Samozřejmě jde o smutnou událost, ale těmahle plkama co tu vedete těm mrtvým ani jejim rodinám nepomůžete.

2769) 11.11.2012-20:06  -  banzai    Smutná zpráva

To Roman: naprostý souhlas
To Mirek a Tom: zamyslete se nad tím, co plácáte. Jde tu sice o lidskou blbost, to souhlasím, ale kde je ta blbost, na čí straně? Podívejte se někde, kolik toho měli ti páni naježděno a v jaké kvalitě - žádná sláva.
Bohužel takových nevyježděných frajerů potkávám dost denně i na normálních silnicích. A jde z toho někdy hrůza.Pokud se chce někdo tzv. seberealizovat, ať to dělá s ohledem na ostatní.
Myslím, že tohle téma bylo založeno pro jiné účely. Sorry za OT.

2768) 11.11.2012-19:25  -  TOM    Smutná zpráva

Roman - a tobě bych vypnul elektriku, protože co když nějaký dítě něco strčí do zásuvky.
Vypadá to na nehodu, byla to neuvěřitelná smůla. Nikdo není rád, že tam zůstali 4 lidi a je mi jedno, kolik jim bylo let.

2767) 11.11.2012-18:57  -  Mirek    Smutná zpráva

Romane, a proč nezrušit i všechna auta co jezdí po silnicích? V nich také umírají lidé a děti. A co letecká doprava? Zakážeme ji také? A co vlaky, lodě, fotbal, výzkumné výpravy, dětská hřiště? Také zakázat?  Ne, tudy cesta nevede. Ze všech těch obětí, a mnohdy zbytečných je třeba se poučit, a příště to dělat tak, aby jich bylo co nejméně. A pak je tu ještě jeden faktor, který omezit nejde, a kvůli němuž budou lidé umírat stále - LIDSKÁ BLBOST.

2766) 11.11.2012-18:41  -  Roman    Smutná zpráva

Já doufám, že povede. Jezdit rally v naší hustě obydlené zemi je naprostý nesmysl pokud pořadatelé nezajistí stoprocent bezpečnost, což nezajistí. Týpkové řidiči advokáti ještě řeknou něco v tom duchu: "já vinu necítím, auto mi zvedl vítr na horizontu, no zařvaly čtyři děti, nedá se tomu zabránit, rodinám pak řeknu sorry" No, když se tedy tomu nedá zabránit, tak je třeba to zrušit, protože za tuto adrenalinovou kratochvíli pánů advokátů platí ostatní životy, bohužel, tak to je.

2765) 11.11.2012-17:01  -  master.x    Smutná zpráva

Šotek si zařádil.

2764) 11.11.2012-16:59  -  master.x    Smutná zpráva

Uvědomte si, že téměř všichni diváci tam jsou proto, aby viděli krev a šroubky. Ti co sedí v autech jim říkají hyjeny. Takže v rozpise čtu třeba "u hyjen do leva" vždy tam kde nemají být, tak tam jsou. Pokud to auto na rychlém úseku nakopne horizont a nedopadne do stopy, ale na travnatou mokrou louku, tak ani nezatočí a ani nerabrzdí. Pořadatelů a dalších dobrovolníků nemůže být nikdy tolik co diváků. Může se stát, že divák si bude moci koupit lístek na RZ pouze s osobním pořadatelem. Toho se chcete dočkat? Není jednodušší dodržovat obecná pravidla a doporučení pořadatelů? Rada závěr, nestůjte ve výjezdu ze zatáček, na rychlém rovném úseku může auto vždy změnit rychle směr, stůjte tedy minimálně 50metrů od trati, nestůjte kolem trati za horizontem (chápu, že fajnšmekři chtějí vidět auto zespodu), sledujte provoz, když vás auto "honí" po poli, tak uhněte nebo vyskočte, za stromem není vždy bezpečno. Doufám, že mediální štvanice nepovede k záhubě tohoto nádherného sportu.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714258143.3765 forum