Válka Fit test Special Hobby malý Plastic Planet malý
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 179700 / today visits: 179700

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
2563) 24.03.2012-20:41  -  Franta Starý KPM Zdice    Smutná zpráva

Figaro tak to jsme si tak trochu nerozumněli.Já se zase celou dobu snažil vysvětlit proč tomu tak je.To ovšem nic nemění na faktu,že je nejvyšší čas se všech těchto parazitů zbavit,jinak na to zle doplatíme.A to rozhodně z mé strany není žádný rasismus,nebo xenofobie,ale prachobyčejný pud sebezáchovy.

2562) 24.03.2012-20:22  -  Venca    Smutná zpráva

Sákryš, dneska jsem se doslechl, že cestovky pro své klienty letos objednaly o desetinu více letadel, než loni.


Tak to s tou naší ekonomikou asi nebude tak špatné, že jo, mudrlanti?


 

2561) 24.03.2012-20:10  -  Figaro    Smutná zpráva

2x do zahraničí tím jsem myslel dovolenou, a nemyslím chorvatsko, ale Alpy, Švýcarsko, Finsko, Španělsko Itálie.


 

2560) 24.03.2012-20:06  -  Figaro    Smutná zpráva

pro  Franta Starý KPM Zdice:


já tady muslimy neobhajuji ani neobhajuji cikány feťáky a kde jaké vyžírky!!! Celou dobu ti tady naznačuji jednu věc kur*a že jsme už do*rdele skoro menšina. To že papaláši nad náma s tím nic nedělají a co víc rozbíjí kde jakou zemi...podívej se na uloupené kosovo kde muslimové drancují ničí a zabíjejí (zabijou 15-letou, nejdříve se na ní vystřídají a pak ji zohaví uřežou uši a na rozkaz vyší moci jsou propuštěni.)


A co se týče potomstva, tak to je potřebné, a když ho nemáme my, tak to zde obsazují ostatní národy. Muslimové už min. 2x vtrhli vojensky do Evropy a pokaždé jsme je naštěstí vytlačili, ale podívej se dnes. Já to vidím, a vím že je to problém že nás přečislují (a to je i důvod proč uvádím ostatní země Evropy).


Ale opět to je jak jsi i sám zmínil politika papalášu a médií...


pro  Pesimista:


Není práce...máš pravdu pro starší 50 let. Ale to je jen morální bída(ostatně teď hodně firem si nechává a dokonce nechce pustit starší pracovníky kvůli zkušenostem). Co se týče absolventů...práce se najde...ale vesměs se nezačíná s mobilním telefonem, notebookem a služebním autem což hodně děcek bere jako velkou potupu a tak raději půl roku sedí na zadku než zjistí že bez praxe je nikdo nikam neposadí na vedoucí pozici. Pokud má prořízlou hubu, tak práci sežene, takoví nemají problém...a práce stále je. Ještě nejsou v naší republice města duchů či něco podobného...a pokud někdo je z okolí Mostu a podobných lokalit, tak tam je to prostě smůla, a musí zvednout kotvy a vyplout, byť mají doma rodiny. Mám plno kolegů kteří pocházeli s podobných lokalit...txtou to zedníci, malíři, topenáři, tesaři...rozhodli se že vyrazí za práci za hranice (pozor vyráželi v roce 2008 to byla ta umělá finanční krize). Pracují v zahraničí stále...do party si přibrali i zámečníka pár svářečů a jedou. 
Měli možnost, buďto sednout nad pivo a brečet jak je to všechno na h*vno a nebo zatnout a vyjet za hranice. Doma mají rodiny, někteří malé dětska i několik, manželky...Teď jezdí v roce 2x do zahraničí a většina se stěhuje pryč z měst která nemají práci pro své občany. Někteří zůstávájí. Jo a ještě aby někdo neremcal, tak těm dvoum svářečům je nad 40 let. Museli si udělat evropské svářečáky, investovali do toho vše, jeden má dokonce i svářečák platný v americe (jak je známo v americe neplatí evropské svářečáky, neberu teď v potaz svářečáky které získáte na učňáku ty vám totiž jsou na h*vno!)


 


A co se týče těch dětí...kdo myslíš že na tebe bude dělat??? Je to sice tvrdé říkat, ale děti jsou i odtoho aby tě jednou nahradily v práci (né přímo tvou profesi ale nějakou a tím zajišťovali chod ekonomiky a přenášeli odkaz daného národa.)

2559) 24.03.2012-19:57  -  vojta    Smutná zpráva

s23

2558) 24.03.2012-19:48  -  antichartyman    Smutná zpráva

Vidíte Franto Starý a když vám ti esenbáci s klukama od StB domlouvali aby jste neblbnul že může být hůř tak jste ty pravdoláskaře zase šel podpořit a teď nadáváte kam jsme to dopracovali

2557) 24.03.2012-18:43  -  Walter    Smutná zpráva

Ono je smutný,že tihle zastánci utopistické multikulturní společnosti nemusí vydělávat rukama a vstávat v půlce noci.To se to žije ze státních peněz či dotací od sponzorů.Proč by jim mělo vadit,že si někdo jen chodí pro dávky a nedělá?

2556) 24.03.2012-18:27  -  Franta Starý KPM Zdice    Smutná zpráva

Figaro jsi vysavač dávek,nebo nosíš utěrku na hlavě?
Myslíš,že bys dostal jako normální občan takové prebendy jako Ti přivandrovalci,nebo hnědočeši?Zkus to a uvidíš s jakou se potážeš.Stačí se zeptat například některé svobodné matky,které bývalý manžel neplatí alimenty,někoho kdo se stará o postižené dítě,nebo nemohoucí rodiče.
A proč mladí nechtějí více dětí?To je na jedné straně záležitost tak trochu jejich sobeckosti a neochoty se uskromnit,ale na druhé straně vědomí toho,že další dítě bude takovou zátěží pro rodiný rozpočet,že budou spíše živořit,než žít.Právě proto,že musí živit několikanásobně větší počet těch přivandrovalců a hnědočechů,kteří mají všechno zadarmo,protože jim to my všichni zacálujem ze svých daní a sami do posledního haléře platit všechno jak mourovatí.Až budou přínosem pro společnost,tak ať si jich tu je kolik chce,třeba víc než nás,ale dokud budou tu společnost jen vysávat,tak ať táhnou ke všem čertům.
A co se týká toho,že například v Německu,nebo Belgii je spousta muslimů,tak doporučuji pohovořit si o tom s někým,kdo tam žije delší dobu,ať Ti poví,jak jsou tam "oblíbení".Neříkám,že házím všechny do jednoho pytle,jsou mezi nimi tací,kteří se dokázali začlenit,najít si práci a žít jako všichni ostatní,ale naprostá většina z nich tam přišla s cílem mít se dobře jako evropané,ovšem bez vlastního přičinění.Ono totiž první co se naučili,je zneužívat sociální systém,zrovna tak jako naši spoluobčané tmavší pleti.Byl jsem osobně svědkem toho(konkrétně v Lübecku),že v polovině první směny,po nástupu do zaměstnání přišli tihle naši "zachránci evropské ekonomiky"za vedoucím s tím,že tady končí,protože jejich náboženské přesvědčení jim takovou práci nedovoluje.Ale my tu práci dělat musíme a chceme protože jinak na nás naběhnou exekutoři a soudy pro dlužné nájemné,neplacení elektřiny atd.
Když jsem působil jako mistr v zahraniční firmě,tak firma udělala vstřícné gesto aby ukázala,že nechce nikoho diskriminovat.Přivedli mi 15 romských spoluobčanů,jako nové pracovníky.Pak začali postupně marodit no a po 14-ti dnech,tam zbyli 2 slovy dva,což byli manželé středního věku,kteří se od těch ostatních od začátku víceméně distancovali a makali bez nějakých připomínek jako všichni a musím říst,že co se týká množství a kvality odvedené práce i více a lépe než mnozí Češi.Ti ostatní se věčně jen poflakovali,stěžovali si,že je jim horko,že chtějí lehčí práci,jeden dokonce přišel s tím jestli by si s kamošem nemohli skočit na jedno pivko,když hospoda je za rohem,za pul hoďky sme zpatky šefe.No a během těch 14-ti dnů se tam ztratilo cca 320kg mosazných komponentů,jež byly nalezeny v nedaleké sběrně druhotných surovin a myslím,že na uhodnutí toho,kdo je tam přinesl,není třeba více než jedna možnost.Takže pokud tihle mají zachraňovat naší ekonomiku,tak potěš koště.
Takže nevím,kdo z nás o tom ví větší prd.Nevím kolik Ti je let,ale píšeš tady o 80-tých letech minulého století já je zřejmě asi na rozdíl od Tebe zažil jako dospělý a v listopadu 89 a i na několika demonstracích předtím jsem si nenechával od policajtů,pardon od příslušníků Pohotovostního pluku Veřejné Bezpečnosti a po zatčení potom následně od Stbáků rozbít hubu proto,abych se dožil toho,čeho jsme tu dnes svědky.Chtěli jsme potrestání těch,kteří zapříčinili daný stav věcí,demokracii a ekonomickou prosperitu,kde každý dostane odměnu i trest podle zásluh.Ale jak dnes vidíme vše je úplně jinak,proto myslím dozrál čas na opravdovou změnu systému.Není přece možné,aby Ti jež neudělají za 5 haléřů práce za celý život,se měli lépe než Ten kdo denně dře jak mezek.
A jestli už ani teď nejsi schopen,nebo spíš ochoten to chápat,tak opravdu upaluj k tomu Chocholouškovi,třeba se podaří alespoň něco málo zachránit.
P.SNe,že bych jeho čin schvaloval,to ani náhodou.Tím co spáchal se postavil na stejnou mentální úroveň jako Ti fundamentalisté vylízaní až na morek,ale abychom ještě v budoucnu nevydávali Breivika za hrdinu.

2555) 24.03.2012-08:27  -  Pesimista    Smutná zpráva

Co to tady meleš??????? přoč by se měly rodit děti které by pracovaly na důchody, když není práce ty naivní troubo, který sám ví prd, co je realita. Řešení je jednoduché, bud'to postřílet nezaměstnané, anebo další světová válka, aby pak bylo dalších 30 let co budovat.

2554) 24.03.2012-07:35  -  Figaro    Smutná zpráva

pro  Franta Starý KPM Zdice:


tys to totálně nepochopil...A jde taky vidět že o tom, kolik muslimské populace v Evropě je víš tak kulové. Nehledě na to že děti Evropanů je stále méně.


Brusel je z velké části již obývána muslimy (já nečekám že muslimové budou pracovat na Nás, a taky nikde  netvrdím že se podřídí). Pročsi myslíš že jsem dával ten odkaz kde je například (a článek jsem si i vyhledal) jak skupina muslimu zmlátila mikuláše v Itálii. Proč? Protože je urážel, je a jejich náboženství.


A že celková populace Evropy nevymírá? Jako kde žiješ? Podivej se na dnešní rodiny! Vždyť dneska má mamča  jen jedno dítě max dva. Víc nechce slyšet jelikož se chce seberozvíjet a něčeho v životě dosáhnout. Jako Italský parlament začíná řešit jak mladé motivovat aby začali mít děti, protože otázka důchodu se už řeší ve většině Evropských zemí. Proč? Chybí dětska které by za tebe pracovali. Proč si myslíte že budete odcházet do důchodu v 75 letech? Protože nejsou dětska, které by Vás nahradily. Jako zavírají se školky, školy...dokonce i střední školy se již potýkají s málo studenty (né kvůli toho že by šli na gympl nebo na učňák-i když i tady je razantní úpadek, ale protože nejsou děti.)


Takže si klidně řvěte že vykopete muslimy, ale kým je budete kopat??? Vy a nějací staříci? Mladí si raději pořídí kočku a řeknou že do dnešní doby dítě nepřivedou (není to o penězích, mají auta,internet,byt, jezdí si na dovolenou).


a co sy týče mladých žen...do 30 let, proč asi jezdí do arabských zemí se svou kamarádkou, jen kvůli moři to není...

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714233630.8887 forum