Special Hobby malý Plastic Planet malý Válka Fit test
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Plastic Planet velký   Special Hobby velký



denní zobrazení: 87544 / today visits: 87544

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
2243) 23.12.2011-14:22  -  Honza    Smutná zpráva

to Martin, vy budete nejspíš novinář :-) , nejdřív si vykonstruujete že někdo dává Havlovi vinu za tání ledovců (na to jsem tedy ještě nenarazil) a pak se tím snažíte cosi dokazovat. Já nevím a je mi celkem fuk co kdo v nějakých novinách dává Havlovi za vinu, to si řešte s těmi novinami, nikoli se mnou. A to že Havel slováky a čechy svými tlachy rozeštvával je bohužel pro vás fakt. Ostatně byl to asi první vysoký funkcionář na koho lidé kteří ho poslouchali házeli nějakou zeleninu (v Bratislavě), takže o nějaké oblibě si nechte zdát. A ať se vám to líbí či ne, hlavní vinu na tom že komouši si udrželi moc je na něm a jeho kámoších komouších ve výslužbě (taky se jim říká disidenti, těm pár co komouši nebyli se rád omluvím). a jednání kdy od začátku lezli třeba Mečiarovi do řiti (a Mečiar se nijak netajil s tím že jde na jednání vždy s nějakým velkým nárokem a zkusí ho nahodit a k jeho překvapení mu ho Pithart (čípak že to byl kámoš?) vezme a ještě ho vylepší) což rozhodně nepomáhalo těm kdo se na Slovensku chovali normálně a celkem logicky tak posílili jeho pozici a naopak třeba Čarnogurského poslali do zapomění. Přesně to totiž tihle soudruzi disidenti udělali, pomohli tomu kdo populisticky žvanil, proti těm konstruktivním, takže Slováci si zvolili Mečiara (docela logicky uměl do té chvíle vyjednat nejvíc) a po dvou letech už naštvaní češi volili Klause, který jim slíbil že další ústupky a jednání o kravinách jako pomlčka/spojovník už nebudou. A co třeba zrušení veškerého zbrojního průmyslu? Pochvalu jistě Havel dostal, od těch kteří zbraně dodávali a uvolněné místo se jim hodilo. Jistě by nešlo udržet celou výrobu, ale zrušit celé odvětví, jen proto, že si nějaký "filozof" v opilecké pýše vzpomene že už nebudeme dělat zbraně je kravina. Dopadla víc na SLovensko, ale rozhodně neprospěla nikomu. A když jsi u toho oteplování, tak Havel byl z těch kdo podporoval naše "slavné" zelené oteplence a klidně si na to vzpomeň až budeš platit elektriku, ten příplatek za větrníky a slunečníky je i jeho vina, to že to ještě jedna kravka z ČSSD vylepšila je už jen třešnička na dortu.


Nevím jestli "celá země" truchlila, vím že já nikoli. A stejně je mi šumák jestli kolem jeho mrtvoli tančí zástupci různých států, je mi to totiž fuk, kolem Stalina, se motali taky, nakonec každý kdo je mediálně podporovaný má "zájem" zaručen, byť je mu to zřejmě docela fuk.

2242) 23.12.2011-13:20  -  Alžběta    Smutná zpráva

Kdyby člověk neměl vlastní rozum, tak by uvěřil, že ti pravdomilci mají ve všem pravdu, a že skutečně u nás nevládnou kmotři - ale všude je jen láska a pravda...   Bohužel, žijeme ve státě, kde si mafie osvijila právo rozhodovat o tom, zda může být nazývána mafií. To je národní ostuda..a to je realita zavedená po roce 1989  Teď jen záleží, jak dlouho ještě mafiáni budou ovládat média a šířit tu jedinou pravou pravdu, která si v ničem nezadá s totalitarismem. A jak se definuje totalitarismus ve slovnících ...= Totalitarismus je nedemokratickou formu vlády, typicky nastolovanou masivní ideologickou propagandou... A

2241) 23.12.2011-11:06  -  greenbaron    Smutná zpráva

Když ostatky V. Havla ve středu převáželi z toho odsvěceného kostela do kasáren Hradní stráže a pak na lafetě houfnice na Hrad, tak v rámci přímého přenosu na ČT kladli redaktoři "v terénu" lidem, kteří se pohybovali kolem trasy smutečního průvodu, otázku "proč jste přijeli do Prahy?" s jasným očekáváním... Většina tázaných odpovídala v zásadě ve shodě tak, že se s Havlem přišli rozloučit a přijeli z ... Kolega, který pracuje v Praze kousek od Pohořelce byl svědkem toho, jak na takto položenou otázku dostal dotyčný redaktor odpověď  "no dojeli sme za nákupama, že jako dneska všude bude míň lidí - a ono tohle...". Samozřejmě to nemohli odvysílat, redaktorovi při tom spadla maska tiché bolesti a obličej, který "nahodil", byl prý naprosto mimo, ale ještě štěstí, že lidi můžou být upřímní. I za to snad člověku Havlovi můžem být alespoň trochu vděční.

2240) 23.12.2011-08:01  -  Absurdní divadlo-škoda, že se toho V. Havel nedožil    Smutná zpráva

Praha — Vánoční svátky se nezadržitelně blíží a s nimi také zvýšená poptávka po dopravě vlaky. České dráhy každoročně posilují dálkové vlaky z Prahy a dalších velkých měst, aby uspokojily co nejvíce cesty chtivých zájemců. Letošní rok však bude situace jiná. K posílení vlakových souprav nedojde, alespoň ne tedy ze "svátečních" důvodů. Pokud Vás ještě před Vánoci čeká cesta vlakem a po přečtení výše uvedených řádků v představě přeplněných a neposílených vlaků upadáte do mdlob, pokuste se je překonat a pokračovat ve čtení, protože situace není tak dramatická, jak by se mohlo na první pohled zdát.


Závěr, že ke "svátečnímu" posílení souprav nedojde, si může udělat čtenář článku, který dnes vyšel na serveru iDnes. Redaktor Filip Horáček v článku sice píše o posilování vlaků v předsvátečním období, ale jako důvod, který vedl České dráhy k posílení vlakových souprav, udává zájem o cestu na pohřeb českého exprezidenta Václava Havla. Aniž bych chtěl jakkoliv hodnotit osobu a činy Václava Havla, protože to nepovažuji v současné situaci za vhodné, tak musím konstatovat, že mediální hysterie patrně dosáhla svého vrcholu. V několika málo posledních dnech jsme doslova bombardováni zprávami o bývalém prezidentovi. Noviny i televize jsou jich plné a nemluví se téměř o ničem jiném. Úmrtí Václava Havla je tématem číslo jedna. Při vší úctě k panu exprezidentovi, média z této smutné události činní bohužel frašku a výše uvedený článek je toho důkazem. Pan redaktor patrně usoudil, že pokud se v textu vyskytne jméno Havel, tak článek se bude těšit vyššímu zájmu čtenářů. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, proč si pan redaktor skutečnost, že vlaky jsou posíleny z důvodu pohřbu exprezidenta, prostě vymyslel. V tiskové zprávě Českých drah se nic takového ani náznakem nepíše. Důvod posilování vlakových souprav je, jako každoročně, ryze vánoční.

2239) 23.12.2011-00:48  -  Delete    Smutná zpráva
2238) 22.12.2011-23:45  -  Kladivo a srp, máš na zádech hrb    Smutná zpráva

Dobrá zpráva o našem zdravotnictví : v přiznání invalidity na ghostovu hlavu lékaři opravdu nepochybili.

2237) 22.12.2011-23:29  -  GHOST    Smutná zpráva

...oh. my God...

2236) 22.12.2011-23:25  -  105th. Monster    Smutná zpráva

Válka v Afghanistánu či chcete li Operation Enduring Freedom (a pozdější ISAF) byla vesměs schválena všemi státy. V Afghánistánu totiž byli (a naneští jsou) teroristé. Byl tam Taliban, byla tam Al-kajda. To není nějaká konspirační teorie, tohle se vědělo. I když v rámci objektivity se asi sluší říci že obé platí i pro Pákistán, však kde byl nakonec (údajně) zabit (údajně) Usáma bin Ládin ? V Pákistánu. OEF aspoň svrhnul (naneštěstí jen na čas) Taliban, avšak právě kvůli tomu že teroristé jsou nalezlí v Pákistánu (kam se nesmí) tak se Taliban zase zmátořil. Kontroverzní je tedy konflikt v Iráku, ale nikoliv konflikt v Afghánistánu...

2235) 22.12.2011-23:24  -  GHOST    Smutná zpráva

a hajzl bábu...

2234) 22.12.2011-23:21  -  martin    Smutná zpráva

v intencích tohohle konstatování se za chvíli dostanem i k tomu jestli potřebujem, vládu, šéfa v podniku...

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714287122.6955 forum