Special Hobby malý Plastic Planet malý Válka Fit test
Forum plastikových modelářů
Témata  |  Přidej nové téma  |  Galerie modelářů  |  Fit test / Stavba  |  Nový editor  |  Nápověda
Topics  |  Start new topic  |  Model gallery  |  Kit fit test / kit build                  
 
Special Hobby velký   Plastic Planet velký



denní zobrazení: 120797 / today visits: 120797

 Slovo autor  
Řadit     příspěvků na stránku      

ZOBRAZENÍ: HTML
465) 31.05.2017-15:53  -  Damir    Pro Damira

Alfred Riedl: Opět: Nebývám proti vašemu (nebo jinému) kopírovanému modelu. Vůbec nebudu bojovat. Jsem modelář, jsem spokojen s vašim kopírovaným modelem MS-406, je nejlepší na světě. Byl jsem však urazen, když mě váš přítel Šulc zapojil do diskuse o dalším kopírovaném modelu (Me-109):


.


"Na ně se nabalili další, kteří nám vysvětlují, jak je to jedno, jak je to nezajímá, jak je naopak skvělé, že je model levný, a jak je nejlepší ze všech Bf 109G v 1/72 (sic!) a tak podobně."


.


Pro nás modelářove vaše MS-406 a AZ-uv Me-109 jsou opravdu nejlepší. I když v obou případech došlo k určitému kopírování. (PS: Ale musíte pochopit, že jsem nic nekopíroval, vy jste kopírovali. Je bizarní, že mi o tom předkládáte morální přednášku...)


.


A jeho (Šulcuv) názor na lidi, kteří kupují modely Kovozavody je jasný:


.



"Rád bych zopakoval, že je nám úplně jedno, co Muzikant vyrábí a kdo to od něj kupuje, a je nám jedno, jestli s ním někdo kamarádi nebo ne. To je věc vkusu každého jednotlivého soudruha, jaké si vybírá kamarády a kam chodí nakupovat."


.


Pokud jsem "soudruh" (je to urážka, jsem staromódní a komunista, méně pokročilý modelář), když si koupím model Kovozavody, je jasné, že nebude potěšení koupit model Kovozavody v Modellbrnu.


.


Slava: Výzkum literatury je prvním krokem v každém vědeckém výzkumu. My vědci to dělajme velmi rychle, je to náš podnik.

464) 31.05.2017-14:55  -  kelev    Pro Damira

to Slava:


Je smutnou realitou, že bytí univerzitním profesorem a vědcem nemusí mít se schopností konstruktivního dialogu vůbec nic společného. A nejsou to výjimky.

463) 31.05.2017-14:37  -  Slava    Pro Damira

Teda pánové to je materiál. Myslím, že někdo, kdo je univerzitní profesor a vědec by mohl být schopný konstruktivního dialogu. Bohužel zatím to vypadá jako dialog se zaseklým elpíčkem.


Mimochodem, je obdivuhodné jak rychle nachází Damir citace z minulosti. Popravdě řečeno, si nedokážu představit, že bych něčeho takového byl v takovém časovém rozhraní schopen i kdyby se mě to týkalo osobně. To nadšení, usilí a vytrvalost je učitě obdivuhodné.

462) 31.05.2017-14:15  -  jfb    Pro Damira

Damire, vzhledem k tomu, že máš databázi, kdo kdy co napsal, určitě můlžeš jednoduše doložit obvinění, že ti VŠ nadával, urážel atd. Tak to udělej, nebo jsi ztratil jakýkoliv morální profil.

461) 31.05.2017-13:25  -  Alfred Riedel    Pro Damira

Damire:


pořád voláte po tom, aby vám někdo vysvětlil, proč lidé nekritizují MS 406 a kritizují modely AZ/KP. Já nevím, proč to tak je a asi to nikdo netuší. Teorií může být bezpočet:


třeba


- už jsem několikrát napsal, jak to s modelem MS 406 bylo


- komunikuji s modeláři jinak, možná lépe


- je to mezi modely Special Hobby vyjímka


- nelžu modelářům o našich modelech


- jsme jako firma modelářům sympatičtější


- p. Muzikant tvrdil o svých modelech, že jsou z kovových forem


Je to prostě chování trhu, určitě se na to vztahují nějaké makroekonomické i mikroekonomické studie. Tak si je nastudujte.


Ale nikdo tady nikdy nezakazoval kupovat modely od jakéhokoliv výrobce. A jen tak na okraj, víte kolik modelů ukradlo AZ/KP firmě Special Hobby a použilo je pro své modely?


 


 

460) 31.05.2017-13:18  -  Jester -V.Turek    Pro Damira

Damire,


Když přijdete někam na návštěvu, jste stále host, i když vám hostitel dá večeři a nabídne tykání. Status hosta se tím nijak nezmění.


Ale vy jste opravdu demagog a vybíráte si jenom to, co se vám hodí. Ale to se již opakuji a já s vámi nadále odmítám diskutovat.

459) 31.05.2017-13:17  -  kelev    Pro Damira

ha! Vědec Smajlik modelar


Pracuji s vědci už přes 10 let.


Mizerné výsledky, lži, podvody, krádeže, kopírování. Pochybná morálka. Psychopati. Naprosto běžné. Ne všichni, ale řada. Řekl bych ve větší koncentraci než u běžné populace. Pro mě naprosto nedůvěryhodné "etnikum".

458) 31.05.2017-13:16  -  Vladimír Šulc     Pro Damira

Damire, brzděte. Já jsem Vás do ničeho nezapojil, a nikdy jsem Vám ani nikomu jinému neřekl, že jste špatný člověk, protože si kupujete modely od Muzikanta. To je jen ve Vaší hlavě, do toho mě netahejte.


Dvojí standard je také jen komstrukt ve Vaší hlavě. Už jsem Vám jasně řekl, že nic takového není. Rozdíl je v tom, že Fredy původ modelu přiznal, Muzikant ho zatloukal.

457) 31.05.2017-13:12  -  kelev    Pro Damira

Kdysi jsem byl nekompromisně vyhozen z ARC fóra za to, že jsem napsal, že F-16 od kineticu je mizerná kopie Tamiye a mizerně se to staví. A to jsem se ani nepřiblížil Damirově "kvalitě" a urputnosti.


Sorry, nostalgie. Smajlik modelar


 


 

456) 31.05.2017-13:07  -  Damir    Pro Damira

Jester -V.Turek Jsem 47 let, jsem doktor vědy a univerzitní profesor. Jsem vědec. Mým odborným cílem je prozkoumat a vysvětlit, mým modus operandi je používat vyhledávání a logiku. Není nic zvláštního, že jsem si všiml, že tento topic, o dvojnásobném standardu, to chci vysvětlit. A není nic zvláštního, když jsem se snažil trochu vynaložit úsilí v jazyce, když se to zdá být nezbytné. Jazykem mé vědy je angličtina, pracoval jsem v Rakousku (německý), po 25 letech jsem každoročně několikrát hleděl na Chechii (český jazyk). Opravdu si myslíte, že pro mě něco není snadné?


.



O hostitelích a hostéch mohu říci, že už tady nejsem host. Od chvíle, kdy mě Vladimir Šulc zapojil do své marketingové války před pár lety. Byl jsem hostem, obyčejným modelářem, který zde naivne napsal, že jeden model je pro mne v pořádku. Šulc mě za to začal obviňovat. Od této chvíle jsem zde na fóru trpěl 100 stoicky urážkami. Nemůžete říci, že někdo je host, když ho urazíte, a říkáte, že to je "cesta normálního chování". Pokud mě urazíte, a zapojíte mě do svých bojů, jsem členem komunity. Když mluvíte o Brittmodeleru a dalších fórech - viděl jste někdy, že majitel Airfix uráží lidi v Brittmodeleru? Říká hostům, že jsou špatnými nebo méně ceněnými modeláři, pokud kupují některé konkurenty modelu? Myslím, že na všech fórech jsou zakázány špatné věci.


.



Pokud firma Azur balí a prodeje kopírovaný model, proč je zde zakázáno říkat to? Jak to nikdo nechtěl říkat? Všichni věděli, že tento model je připraven "externistou"? Není to trochu chabý "argument"? Jak jste věděli, že AZ model nebyl připraven "externistou"?



1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  
Skoč na stránku:
Přidej odpověď do diskuse / Reply to this topic
Je potřeba provést autorizaci
Váš e-mail / your e-mail:
K provedení autorizace není potřeba registrace ani heslo, stačí jeden klik. Autorizaci potvrdíte kliknutím na odkaz, který bude zaslán do Vaší emailové schránky. Pokud se e-mail neobjeví ve složce 'přijatá pošta' zkontrolujte spam koš svého mailboxu. Vaši e-mailovou adresu můžete použít pro autorizaci více zařízení.

Your device is currently unauthorized. No registration or password is needed; only one click is enough to be authorized. The authorization link will be sent to your mailbox. Follow instructions sent via the e-mail. If no message appears please check your mailbox spam folder. Your e-mail address can be used for more device.
Autorizací souhlasíte s pravidly a zásadami fóra



Nápověda

Vítejte na stránce Diskuse. Chcete-li vznést jakýkoli nový dotaz, klikněte na tlačítko "Přidej nové téma" . Vyplňte ve formuláři příslušné údaje (povinné údaje jsou: Jméno, Předmět, Dotaz). Pokud chcete, aby Vám odpovědi chodily zároveň emailem, zaškrtněte si políčko "posílat odpovědi emailem?".

K prohlížení jednotlivých témat použijte nabídku "Témata". Tabulka s tématy zobrazuje čtyři základní údaje: 1) Název tématu, po kliknutí na danné téma se zobrazí všechny příspěvky k tomuto tématu. 2) Autor příspěvku, po kliknutí odešlete e-mail autorovi. 3) Reakce zobrazuje počet reakcí (odpovědí) na příslušné téma. 4) Datum určuje datum vložení, popřípadě poslední reakce na příspěvek.

Odpověd (reakci) na téma provedete vyplněním formuláře Přidej odpověď do diskuse v detailu danného tématu (povinné údaje jsou: Jméno nebo značka, Předmět - doplněno automaticky, Odpověd)

Postup vkládání fotek do diskuse z vlastního PC:


Postup vkládání fotek do diskuse z jiného serveru (fotografie již umístěné v Internetu):
1) stránka diskuze musí být ve formátu "nový editor" (volba zcela vpravo v menu v záhlaví stránky). Pokud je zde napsáno "starý editor" kliknutím na nápis se přepneme na "nový"
2) fotka, kterou chceme vložit do diskuse musí mít svou vlastní URL adresu, tzn., že musí být umístěná někde na webu. Doporučená velikost 640x480.
3) URL adresu vkládané fotky zkopírujeme(CTRL+C) 4)klikneme na ikonu zeleného stromu v prostřední řadě čtvrtá zprava (INSERT/EDIT IMAGE)
5) do řádku IMAGE URL napíšeme (vložíme) adresu fotky (CTRL+V)
6) kliknutím na "insert" vložíme fotku do prohlížecího pole. Pokud je adresa napsána správně, fotka se zobrazí a vyskočí dialogové okno v angličtině. Dáme "ok". Pokud chceme přidat další fotky opakujeme body 2-6. Kliknutím na tlačítko "odeslat" se fotka vloží do diskuze.


UPOZORNĚNÍ
Pravidla a zásady pro uživatele diskusního fóra plastikových modelářů
Níže uvedenými pravidly a zásadami se řídí všichni přispěvatelé, čtěte je proto pozorně. V případě jejich porušení riskujete smazání příspěvku nebo zamezení přístupu. Za obsah příspěvků a z něj plynoucích možných důsledků odpovídá výhradně jejich pisatel.
  • Pro odesílání příspěvků nebo zakládání témat je nutná autorizace.
  • Základním tématem fóra je plastikové modelářství a věci s ním související. Příspěvky na základní téma i jakékoli jiné téma budou tolerovány při dodržení zákonných norem, pravidel mezilidské slušnosti a těchto pravidel a zásad.
  • Příspěvky pište spisovným jazykem, který lze prokládat slangovými výrazy. Vulgární příspěvky a příspěvky obsahující sprostá slova nebudou akceptovány.
  • Před založením nového tématu si pomocí vyhledávače nejprve ověřte, jestli v minulosti stejné téma nebylo již založeno. Obdobně postupujte před napsáním nového dotazu, protože mohl být za dobu existence fóra již zodpovězen.
  • Respektujte elementární pravidla slušného chování. Můžete vzájemně vyjádřit nesouhlas s názorem druhého, napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nebudou tolerovány subjektivní neetické a neslušné výroky směřující na konkrétní osobu nebo skupinu osob. Snažte se vyvarovat slovních narážek. Neprovokujte a nereagujte na provokující příspěvky. Nepřenášejte na fórum své spory mající základ ve vašem soukromém životě či podnikatelské činnosti.
  • Přispívání jednotlivce pod více identitami (nicky) nebo přebírání jmen či identit jiných uživatelů mající za účel např. matení ostatních nebo jejich cílené napadání nebude tolerováno stejně jako příspěvky mající povahu spamu. Za spam je považováno opakované odesílání krátkých či nesmyslných příspěvků bez informační hodnoty, příspěvků s obsahem diametrálně odlišným od ostatních příspěvků v tématu a příspěvků obsahujících převážně „smajlíky“.
  • O nevhodnosti či závadnosti příspěvků v návaznosti na tato pravidla a zásady rozhoduje poskytovatel služby, který si vyhrazuje právo odstranit příspěvky, jejichž obsah je v rozporu s pravidly a zásadami a v krajním případě zamezit uživateli přístup. Poskytovatel služby není povinen dohlížet na obsah příspěvků ani vyhledávat jejich případný protiprávní obsah.
  • Dotazy na poskytovatele služby je možno podávat e-mailem na forum@plasticplanet.cz.
  • Šíření ilegálních kopií knih, publikací, časopisů, zvukových a obrazových záznamů pořízených na přenosná média (např. videokazety, diskety, disky CD nebo DVD) není povoleno. Příspěvky obsahující takové nabídky budou odstraněny.
  • Při publikování fotografií či jiného obrazového materiálu mějte neustále na paměti, že tyto materiály mohou podléhat autorským právům ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Případnou právní odpovědnost při porušení autorských práv ponese výhradně uživatel, který takový materiál zveřejnil.
  • Kliknutím na tlačítko „zde“ v autorizačním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstupuje v účinnost 25. května 2018, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.




1714636093.5029 forum